Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

WOODSBORO

Megérkeztek a Sikoly 6 első fotói – fontos főszereplő visszatérését mutatja

2022. július 15.

3 perc olvasás

Majoros Mirtill

film Courteney Cox horrorfilm mozi Sikoly Sikoly 6
Megérkeztek a Sikoly 6 első fotói – fontos főszereplő visszatérését mutatja
© facebook.com/screammovies

Az álarcos gyilkos újra visszatér, a Sikoly 6 forgatásai már javában zajlanak!


Nincs nyugalom a woodsboroi lakosok számára továbbra sem. Visszatér a Sikoly, aki immár hatodjára tartja rettegésben a békés kis közösség lakóit! A Sikoly 6 forgatása már el is indult, íme az első fotók.

A Sikoly 6 lesz a következő évek legnagyobb dobása?

Ha azt mondjuk, horror, valószínűleg az első három válaszod között lesz a Sikoly. Nem csoda, az eddig öt résszel bíró sorozatnak történelmi jelentősége van a műfajban. Januárban a Sikoly 11 év után jelentkezett új résszel, amelynek a vártnál is nagyobb sikert aratott. A legnagyobb közönségkedvenc az első három rész, a negyediknél a nézők nagy része úgy érezte, elfáradt a történet. Az ötödik rész viszont a várt sikert is felülmúlta, a rajongók szerint méltó volt a folytatás, új erőre kapott a történet. Hitelesen idézték meg a korábbi szereplőket, sokak szerint közel annyira jól sikerült, mint az első epizód. 

A januári siker után nem is kellett sokat várni, jött is a bejelentés, hogy érkezik a Sikoly 6. Hogy mit sikerül azonban kihozni ebből a részből, az az eddigieknél is nagyobb kérdés. 

Mi változik a hatodik epizódban?

Először is, az ötödik részben meghalt Dewey Riley, aki az első rész óta alapember a történetben. Az egyik legkedveltebb karakter, aki hihetetlenül széles spektrumon mozgott. Néha viccesen elesett volt, néha mindenki meglepett, mennyire határozott tud lenni, máskor pedig a reménytelen szerelmeinket idézhettük fel történetei segítségével. Geal Weatherrel való kapcsolata életszerű, minden manírtól mentes volt. Halála mindenkit meglepett, a döntés pedig nem aratott osztatlan sikert. Ennek ellenére, valahol mégis nagy dolog, hogy ezt a lépést megtették, hiszen általában az emberek azt gondolják, hogy egyes történetek főszereplői úgysem halhatnak meg. 

De nem Dewyt kell egyedül hiányolnunk, nem lesz ott a folytatásban a legnagyobb név, Neve Campbell, azaz Sydney Prescott sem. Hiába ő az alapember, a készítőknek meg kell oldaniuk, hogy nélküle is legalább olyan érdekes legyen a cselekmény, mint vele volt.  

De hogy miért nem szerepel a főszereplő a Sikoly 6-ban? Neve Campbell korábban azt nyilakozta, hogy nevetségesen kevés pénzt ajánlottak neki a munkáért. Úgy véli, a sorozat sikere nagyrészt neki is köszönhető, a készítők azonban ezt nem látják be, és igen csekély összeggel akarják kiszúrni a szemét, így nem vállalja a folytatást. 

Csak Gale Weathers maradt

A Sikoly 6 alapemberei közül így Courteney Cox, azaz Gale Weather az egyetlen, aki a történetben marad, a forgatásról kiszivárgott első fotókon is ő látható. Gale a tőle megszokott szerepben tűnik fel, egy mikrofont tart, éppen bejelentkezik a tévénézőknek. Ez pedig az első öt rész alapján tudjuk mit jelent: újra feltűnt az álarcos gyilkos, aki egy egyszerű konyhakéssel gyűjti áldozatait, ezzel rettegésbe tartva a békés kisváros, Woodsboro lakóit. 

A fotókon Gale Weathers meglehetősen szomorú, akit minden bizonnyal az eddigieknél is mélyebben érint minden késszúrás, hiszen élete szerelme is áldozatul esett a korábbi gyilkosoknak. 


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves