Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Nem lesz 3. évad

Újabb népszerű sorozatot kaszált el a Netflix

2023. február 22.

2 perc olvasás

ELLE

Netflix sorozat david fincher vége Mindhunter
Újabb népszerű sorozatot kaszált el a Netflix
© Fotó: Instagram/Mindhunter

A sorozat kreátora erősítette meg, hogy a két nagy sikerű évadot nem követi majd harmadik.


Akik kedvelik a hátborzongató sorozatokat a Netflixen, azok számára szomorú hír következik.

Nem folytatódik a Mindhunter

Hatalmas szenzáció volt, amikor 2017-ben elindult a Mindhunter – Mit rejt a gyilkos agya című sorozat a Netflixen. Egyrészt a sorozat kreátora, David Fincher a világ egyik legelismertebb rendezője jelenleg, másrészt a sorozatgyilkosokkal foglalkozó széria egy igazán lenyűgöző témát dolgozott fel. 2019-ben érkezett a második évad, majd határozatlan időre jegelték a projektet az túlnyomórészt pozitív kritikák ellenére.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MINDHUNTER (@mindhunter)

A rajongók közül talán már nem sokan reménykedtek, hogy ebből még valaha lehet valami, de az elmúlt három évben az alkotók többször is utaltak arra, hogy nem tudják, hogy mikor tér majd vissza a Mindhunter, ha valaha visszatér egyáltalán. Nos, a reményeket most már mindenki elengedheti, mert maga David Fincher jelentette be, hogy nem lesz harmadik évad.

Nem nézték elegen

A prózai ok: drága volt a sorozat, és annyira sokan nem nézték, mint amennyibe került. A Netflixtől nincs hivatalos sajtóközlemény vagy bejelentés, de a 60 éves rendező a Le Journal du Dimanche című francia lapnak nyilatkozott, és megerősítette, hogy már nem érdemes reménykedni.

Nagyon büszke vagyok az első két évadra. De ez egy nagyon drága sorozat, és a Netflix szemében nem vonzottunk be elég nagy közönséget ahhoz, hogy egy ilyen befektetés megére. Nem hibáztatom őket; már azzal kockázatot vállaltak, hogy elindították a sorozatot. Nagy áldás, hogy ilyen merészségre képes emberekkel dolgokzhat az ember. De azon a napon, amikor már nem ugyanarra vágyunk, őszintén el kell ismernünk, hogy elválnak az útjaink

– idézi David Fincher szavait a TV Insider.

A Netflixszel kapcsolatban olyan hírek érkeztek az utóbbi időben, hogy a streamingcsatorna próbálja megszorongatni potyázó előfizetőit, és ha pénzügyi gondjaik vannak, nem meglepő, hogy nem folytatják azokat a sorozatokat, amik kevesebb nézőt hoztak.

A Mindhunter igazi sorozatgyilkosokkal foglalkozott, így a leginkább híressé vált jelenetei azok, amikben ezeket a sorozatgyilkosokat interjúvolják meg a főszereplő rendőrök. Alább a Charles Mansonnal való találkozást lehet újra átélni.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves