Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SOROZATAJÁNLÓ

3 sorozat a Netflixen, amit meg kell nézned júliusban

2024. július 04.

2 perc olvasás

ELLE

Netflix sorozat dokumentumfilm sorozatajánló
3 sorozat a Netflixen, amit meg kell nézned júliusban
© IMDb

A Netflix júliusra is izgalmas sorozatokkal készül! 


A Netflix minden hónapban készül újdongásokkal, így júniusban is örülhetnek a sorozatrajongók. Több dokumentumfilm és sorozat is érkezik a streamingre, kiválogattuk a legjobbakat, amelyeket érdemes megnézned. 

Az ezergyerekes férfi 

A Netflix dokumentumfilmje egy nagyon bizarr esetet dolgoz fel, mivel egy sor család szembesül vele, hogy a férfi, akiben megbíztak, több ezer másik gyermek spermadonora lehet. Az eset Hollandiában történt, és több családnak is a bizalmába férkőzött. A szabályok szerint csak 12 alkalommal lehetett volna donor, ám ő megszegte ezt a szabályt. A dokumentumfilmben a családok mesélik el a történeteiket. 

Dekameron

A Netflix feldolgozást készített Boccaccio Dekameron című művéből. Az alkotók igazán különleges módon nyúltak a novelláskötethez. Dráma helyett fekete komédiát csináltak, ami az előzetes alapján igazán szenvedélyes és fordulatos sorozat lesz. 1348-ban, amikor a fekete halál pusztít Firenzében, a nemesek visszavonulnak egy vidéki villába, és borral, mulatsággal próbálják meg átvészelni a járványt. Ám a mulatság hamar véget ér, mivel kénytelenek megküzdeni a pestissel. 

Vikingek: Valhalla 

A Valhalla 100 évvel az anyasorozat után játszódik, amikor az északi harcosok kora a végéhez közeledik. Az angol királyság sikeresen ellenáll a skandináv hódítókkal szemben. A második szezonban Leif Erikson és Harald Sigurdsson sereget gyűjtenek a bosszúhoz, és Konstantinápoly felé fordulnak, eközben Freydís a pogány közösségben vívja meg a csatáit. A 3. évadban megpróbálják megvalósítani a tervüket, az előzetes alapján nincs egyszerű dolguk, véres csaták és összeesküvések várhatóak. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves