Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Worst Roommate Ever

A Netflix dokumentumfilmje tart lázban mindenkit, emiatt háborodtak fel rajta a nézők

2024. július 03.

3 perc olvasás

ELLE

Netflix sorozat dokumentumfilm Worst Roommate Ever
A Netflix dokumentumfilmje tart lázban mindenkit, emiatt háborodtak fel rajta a nézők
© IMDb

Visszatért a Netflixre A lehető legrosszabb szobatárs című dokumentumsorozat, a rajongók pedig megdöbbentek. 


Nagyon népszerűek a Netflixes dokumentumsorozatok, hiszen az alkotók egyre elképesztőbb történeteket dolgoznak fel. A lehető legrosszabb szobatárs már a második évadánál tart, és szó szerint lázban tartja a true crime rajongóit! 

A Netflix dokumentumsorozata tartja lázban az embereket 

Az elmúlt években számos dokumentumfilmet készített már a Netflix, ott volt például a Tinder-csaló. Emellett egyre többször mutatnak be olyan megtörtént eseteket, amelyeket hosszabban kibontva, szakértők, nyomozók és családtagok bevonásával elemeznek. Így a nézők többféle nézőpontból ismerhetik meg az adott történetet. 

A streaming egyik legsikeresebb sorozatai közé tartozik a Worst Roommate Ever vagy A lehető legrosszabb szobatárs című sorozat, aminek megérkezett a 2. évada. Csupán négy rész került fel, ám mindegyik más embernek a tapasztalatait meséli el. A történetek valóban sokkolóak, különösen a legelső epizód háborította fel a nézőket, ha esetleg még nem láttad, akkor ne olvass tovább, mivel spoilerekkel folytatjuk.

Megdöbbentette a nézőket az epizód

Az első rész Rachel és Janie kapcsolatáról szól. A két nő évtizedekig volt közeli kapcsolatban, mondhatni legjobb barátok voltak. Még viszonylag fiatalon találkoztak, majd Rachel Janie lakásába költözött miután elvált. Eleinte minden jól alakult köztük, ám Janie sokszor volt furcsa. A helyzet pedig csak rosszabb lett, amikor megszületett Rachel fia, Ryder. 

Rachelnek már korábban is voltak egészségügyi problémái, de a szülés után többször is megműtötték a gerincét. Ebben az időszakban Janie nagyon sokat segített neki, ám később gyámságot kért Ryder felett, és szerette volna eltiltani az édesanyjától. A történet ezután vett sokkoló fordulatot, mivel hónapokon keresztül mérgezte a nőt, és az életére tört különféle illegális szerekkel. 

A nőt végül elfogták, Rachel pedig felépült, ennek ellenére Janie nem töltött sok időt börtönben, és már szabadlábra helyezték. Ez az epizód végén derül ki, ahogyan az is, hogy továbbra is harcolni szeretne a barátnője fiáért. A nézők ezen nagyon felháborodtak, mivel nem értik, hogyan engedhették szabadon, amikor eltervezett egy gyilkosságot. 

Hogy engedték feltételesen szabadlábra, amikor a börtönből készült felvételen nagyon egyértelműen kijelenti, hogy megpróbálja elvinni a gyerekét, amikor kiengedik

– posztolt az egyik felhasználó az X-re. 

A nézőket őszintén megdöbbentette ez a fordulat, és csak remélik, hogy a hatóságok kellően figyelnek Janie-re. A sorozat nagy sikert aratott, az új évad pedig már elérhető. Elvileg folytatás is lesz, az IMDb szerint ősszel érkeznek az új epizódok. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves