Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 3

A Bridgerton színésznője meglepő dolgot kért, ezeket a jeleneteket vágták ki a sorozatból

2024. május 17.

2 perc olvasás

ELLE

bridgerton Netflix sorozat jelenet a Bridgerton család
A Bridgerton színésznője meglepő dolgot kért, ezeket a jeleneteket vágták ki a sorozatból
© IMDb

Megérkezett a Bridgerton 3. évada, most pedig kiderült, hogy készült a sorozatból egy megvágott verzió Nicola Coughlan kérésére.


Két év után visszatért A Bridgerton család, a 3. évadban újabb testvér szerelmi élete kerül elő, így a sorozat rajongói már egy új pár románcáért izgulhatnak. A koncepció nem változott, romantikus és szenvedélyes jelenetekből nincs hiány! 

Nicola Coughlan ezért kérte, hogy bizonyos jelenteket vágjanak ki a Bridgerton új évadából 

Minden évadban más pár kapja a főszerepet, idén Penelope és Colin románca a legfőbb történetszál. Lesz pár igazán szenvedélyes jelenet, ezekről a főszereplők, Nicola Coughlan és Luke Newton is beszéltek. A könyv, amelyből készült eleve tartalmaz pár igazán erotikus részt, de Nicola külön kérte, hogy legyen meztelen jelenete a sorozatban. 

Kifejezetten kértem, hogy bizonyos mondatok és pillanatok kerüljenek bele a sorozatba. Van egy jelenet, ahol anyaszült meztelenül vagyok a kamera előtt, és ez az én ötletem, az én döntésem volt

– mesélte a Page Sixnek. Elárulta, hogy hatalmas erőt adott neki, mivel nagyon sokszor beszéltek a testéről, ezzel pedig hozzátehetett ehhez a diskurzushoz. 

A színésznő a Bridgerton előtt még sosem forgatott meztelen jelenetet, de magabiztosnak érezte magát a forgatás alatt. Elárulta, mindig örömmel fog visszagondolni az említett jelenetre. 

Amikor 80 éves leszek, vissza akarom ezt nézni, és emlékezni, hogy milyen elképesztően dögös voltam. 

Bár Nicola nagyon büszke a testére, és évek óta a testpozitivitás egyik szószólója, azért nem szeretné, ha mindenki látná őt meztelenül. Egy interjúban elárulta, hogy a szülei miatt kért egy erősen megvágott verziót, amelyek nem tartalmazzák az intim jeleneteket. 

Ez szó szerint bele van írva a szerződésembe. Az emberek azt hiszik, viccelek. Egyszerűen csak nem akarom… ír katolikusokként nőttünk fel. Egyszerűen nem ilyenek vagyunk. 

Eddig négy rész jelent meg az új évadból, a sorozat június 13-án folytatódik, akkor a nézők követhetik Penelope és Colin kapcsolatát. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves