Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Dráma

A Netflix új horror sorozata traumatizálja a nézőket, hatalmas a botrány

2024. május 22.

2 perc olvasás

ELLE

Netflix sorozat horror sorozatajánló
A Netflix új horror sorozata traumatizálja a nézőket, hatalmas a botrány
© IMDB

A Netflix új sorozata sokkoló lett. 


Nemrég megjelent a Netflix új horror sorozata, ami A nyolcas műsor címet kapta. Közel három évvel azután, hogy a Squid Game világhódító útjára indult, a népszerű streaming-szolgáltató reméli, hogy egy új koreai túlélődrámával ismét nézettségi rekordokat döntögethet. 

Erről szól 

Az új sorozat nyolc pénzre szoruló ember történetét meséli el, akiket meghívnak egy gyanús valóságshow-ba. A nézők közül azonban sokan írták a közösségi médiában, hogy A nyolcas műsor "traumatizálta" őket, és "sikoltozva üvöltöttek a képernyő előtt". A nézők úgy gondolják, hogy akinek bejött a Squid Game, az ezt a szériát is imádni fogja, ám kétségtelenül vannak benne egészen durva jelenetek is. 

A sorozatot Han Jae-rim írta és rendezte. A sorozatban ők alakítják a leglényegesebb szereplőket: Ryu Jun-yeol, Chun Woo-hee, Park Jeong-min és Lee Yul-eum. A széria világszerte május 17-én debütált a Netflixen, és azóta mindenki erről beszél.

Ez egy totál őrült sorozat, de érdemes megnézni

 – írta egy kommentelő.

Úristen, a világ egyik legdurvább sorozata. A Netflix megint nagyot alakított

 – szólt hozzá valaki más. 

Itt az előzetes

Folytatódik a Squid Game is

A Squid Game régóta várt 2. évada  még idén megjelenik. A rajongóknak sokat kellett várniuk, hiszen mindez három évvel azután történik, hogy a debütáló évad világrekordokat döntött. A dél-koreai disztópikus dráma még idén végre visszatér a Netflixre, és a gyilkos játék mögött ismét a baljós gyűrűmester fogja mozgatni a szálakat. Lee Jung-jae visszatér Seong gi-hun szerepében - az első játékok egyetlen túlélőjeként.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves