Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Ajánlatok

3 film, amit meg kell nézned októberben a Netflixen

2023. október 03.

1 perc olvasás

ELLE

film Netflix
 3 film, amit meg kell nézned októberben a Netflixen
© IMDB

Izgalmas filmek jönnek a Netflixre októberben is. 


Már korábban megmutattuk a 3 legjobb sorozatot, ami a Netflixen látható lesz októberben. Most pedig megmutatjuk a streaming-szolgáltató legjobb ajánlatait az idei hónapra filmek tekintetében. Nos, az biztos, hogy lesz miből  válogatni! 

1. Fair play/Mindent szabad

A Bridgerton sztárja, Phoebe Dyvenor a Fair Play című thrillerben kapott szerepet. A történet szerint két kolléga, Emily és Luke titokban szerelmesek. de a kapcsolatuk sötét fordulatot vesz, amikor a nőt előléptetik a cégnél. Nem csupán a kapcsolatuk és a munkájuk kerül veszélye. A film október 6-án jelenik meg a Netflixen.

Pain Hustlers/ A fájdalom ügynökei

Chris Evans rajongók figyelem! Sokak kedvenc sztárpasija visszatér a Netflixre, méghozzá Emily Blunt oldalán. David Yates filmje igaz történeten alapul, amely egy tönkrement, de ambiciózus egyedülálló anyáról szól, aki jövedelmező lehetőséget kap a gyógyszerértékesítés terén. A kérdés az, hogy meddig megy el, hogy egy erős új fájdalomcsillapítót kereskedelmi sikerré változtasson? A film október 27-én debütál a Netflixen. 

Old dads/Vén csókák

Jön egy új vígjáték a Netflixre! A Vén csókák három legjobb barátot mutat be, akik később apákká válnak, és egy gyorsan változó világgal szembesülnek. Bonyolult a helyzet, amikor megállapodnak abban, hogy eladják cégüket egy csoport ezredfordulósnak, és be kell bizonyítaniuk, hogy képesek alkalmazkodni a korhoz. A premier október 20-án lesz.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves