Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Őszi időszak

3 sorozat, ami meg kell nézned októberben a Netflixen

2023. október 02.

2 perc olvasás

ELLE

beckham Netflix lupin
 3 sorozat, ami meg kell nézned októberben a Netflixen
© Netflix

Októberben is izgalmas sorozatok jönnek a Netflixre.


Már javában tart az ősz, de szerencsére a Netflix októberre is izgalmas sorozatokkal várja a nézőket. Visszatér az egyik nagy kedvenc, a  Lupin, de David Beckham dokumentumsorozata is elképesztő lesz, valamint egy izgalmas brit krimi drámáért is érdemes lesz esténként a kanapén bekuckózni. 

1. Beckham 

Ismerd meg David Beckhamet úgy, ahogyan még soha! A négyrészes dokumentumsorozatban a focista mellett feltűnik a felesége, Victoria Beckham is, aki a férje depressziójáról is kendőzetlen őszinteséggel fog beszélni, valamint a megismerkedésükről, és a kezdeti nehézségekről is szó esik majd. Híres barátokat szintén felbukkanak. A sorozat október 4-én debütál a Netflixen. Íme, az előzetes kedvcsinálónak: 

2. Lupin

Visszatér a népszerű francia internettelevíziós thriller. A Lupin új részeire több mint két évet kellett várni, de az előzetes alapján úgy tűnik, hogy a rajongóknak nem fognak csalódást okozni a készítők. Assane bujkál, és meg kell tanulnia, hogyan kerülje el azt, hogy elkapják, miközben távol kell maradnia a feleségétől és a fiától. A 3. évad október 5-én érkezik a Netflixre.

3. Bodies

Ha egy durva, brit krimire vágysz, akkor a Bodies lesz a tökéletes sorozat számodra. A Stephen Graham és Amaka Okafor főszereplésével készült Bodies négy különböző rendőrségi nyomozót követ különböző időszakokból – 1890, 1941, 2023 és 2053 –, akik pontosan ugyanazt a holttestet fedezik fel Whitechapelben, Kelet-Londonban. Izgalmasan hangzik, ugye? A sorozat október 19-én jön a Netflixre. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves