Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Esti program

3 sorozat, amit nagyon várunk a Netflixen ősszel

2023. szeptember 11.

2 perc olvasás

ELLE

Ősz Netflix sorozat netflix sorozat
3 sorozat, amit nagyon várunk a Netflixen ősszel
© IMDB

A Netflix idén ősszel sem fog csalódást okozni. 


Itt az ősz, de szerencsére a Netflix most is jobbnál jobb sorozatokkal fogja szórakoztatni a nézőket. Várod már a hűvösebb estéket, amikor annyi dolgod lesz, hogy bekuckózz a kanapén és kipörgesd a legjobb szériákat? Nos, mutatjuk, hogy szerintünk, mik azok, amiket nem lenne érdemes kihagyni. 

1. Lupin 3. évad

Itt a Netflix kedvenc sorozatának a folytatása! A Lupin a 3. évaddal tér vissza a platformra október 5-én. Omar Sy igazi közönségkedvenc lett a széria debütálása óta. Ha még nem láttad az első két évadot, akkor közel egy hónapod van, hogy bepótold. Íme, az előzetes, hogy megjöjjön a kedved! 

2. Virgin River 5. évad két különleges epizód

A Virgin River 5. évada már szeptember 7-én debütált a Netflixen, de a készítők két különleges ünnepi résszel is készülnek, amik november 30-án fognak megjelenni. Sőt, a legjobb hír a rajongóknak, hogy már biztosan lesz 6. évad is a nagysikerű sorozatból. Ha még nem láttad az 5. évad eddigi részeit sem, akkor íme az előzetes, amiből már kiderül, hogy érdemes folytatni:

3. A korona 6. évad

Érkezik A korona utolsó évada! Mint megírtuk, most lesz igazán izgalmas, ugyanis bemutatásra kerül Katalin hercegn és Vilmos herceg szerelmének a kibontakozása, de Diana hercegné tragédiájáról is szó fog esni, sőt még Kamilla királyné és Károly király esküvője is fontos mozzanat lesz. A rossz hír, hogy pontos premier dátum nincs az írói sztrájk miatt, de a legvalószínűbb, hogy novemberben vagy decemberben fog megjelenni A korona utolsó évada. Itt egy videó, ami összegzi, hogy miről lesz szó az új évadban.

 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves