A hamarosan megnyíló Mattarello Budapest helyszíne egyben lesz pékség, étterem és koktélbár.
Tavasszal a főváros hetedik kerületében, a Dohány utcában egy egészen izgalmas kínálattal vár a Mattarello Budapest, ami Izrael egyik legelismertebb cukrászmesterének legújabb üzlete.
A Mattarello pékség Észak-Izraelben az ételek szerelmeseinek zarándokhelyévé vált, és Adi Peretz neve eggyé vált a merész, művészi sütemények fogalmával. Jó hír, hogy ikonikus finomságait hamarosan már itthon is megkóstolhatjuk. Sós- és édes pékárukkal is készül: kívülről szenes, sült gesztenyegombával és mandulakrémmel töltött croissant, kukoricával töltött tésztát créme brulée és vanília-trüffelt mousse is felsorakozik majd a pultban, ahogyan kaviárral és tengergyümölcseivel töltött pékárut is találunk majd a helyen. Peretz teljes kulináris élményt ígér: a 350 négyzetméteres belvárosi vendéglátóhely egyben lesz pékség, étterem és koktélbár.
Adi már felkutatta a magyar kistermelőket és beszállítókat is, hogy tőlük szerezze be a legkiválóbb hozzávalókat.
„Rettentő izgatott vagyok, hogy elhozhatom a Mattarellót Magyarországra. Alig várom, hogy együttműködhessek a helyi gazdákkal, termelőkkel, és helyi alapanyagokkal dolgozhassak. Az a célom, hogy az egyszerű, mindennapi termékeket (például a croissant) a világ legjobbjaivá tegyem” – mesélte boldogan.
Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!