Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

BARBIE

Hihetetlen dolgot szúrtak ki a rajongók a Barbie-film előzetesében

2023. április 06.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara

film barbie előzetes margot robbie videó Barbie film
Hihetetlen dolgot szúrtak ki a rajongók a Barbie-film előzetesében
© IMDb.

Végre megjelent a Barbie előzetese, a rajongók pedig bepillanthattak Barbie Landbe. Ám a szemfülesebbek figyelmét egészen más kötötte le. 


Tavaly nyáron mindenki a közelgő Barbie-filmről beszélt, hiszen már a forgatási fotókból látszott, valami hatalmas dologra készülnek. Az előzetes nem okozott csalódást, Greta Gerwig nagyon látványos mozit csinált. 

Margot Robbie lába a Barbie-film sztárja

Az első videóban megismerhetjük Barbie Landet, ahol a film játszódik, illetve a szereplőket. Barbie-t Margot Robbie alakítja, az pedig már most nyilvánvaló, hogy nála jobb színésznőt nem is találhattak volna. Tökéletes hozza az egzisztenciális válságba került babát. 

A rajongók már sokszor megnézték a videót, ekkor vették észre, hogy a színésznő lábai a tökéletes Barbie-pózban vannak. Ezt rögtön az előzetes elején láthatod, amikor leveszi a cipőjét. 

Az embereket lenyűgözte a dolog, hiszen teljesen úgy fest a lábfeje, mintha egy Barbie-hoz tartozna. Sokan azt írták, ez az igazi csodája a mozinak. A színésznőnek nem lehetett könnyű dolga, hiszen a Barbie lábfeje ívelt, és kifejezetten természetellenes pózban van. Nem tudni, hogy ezt végül vizuális effektekkel oldották meg, vagy sem, de a végeredmény valóban látványos. Olyan, mintha továbbra is viselné a cipőit.

Ezek alapján már nyilvánvaló, hogy Margot Robbie esetében törekedtek arra, hogy sok tulajdonsága felidézze a lányok egyik kedvenc játékát. Kíváncsian várjuk, milyen meglepetéseket tartogat a film!


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves