Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

BARBIELAND

Videó: Végre megérkezett a Barbie-film új előzetese

2023. április 05.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara

film barbie előzetes helen mirren margot robbie ryan gosling
  Videó: Végre megérkezett a Barbie-film új előzetese
© IMDb.

Hamarosan a mozikba kerül a Barbie-film, és végre bemutatták az első hosszú előzetest. 


Egyre több információ derült ki a közelgő Barbie-filmről, az előzetes alapján pedig nagyon vicces és látványos lesz. 

Mindenkit lázba hozott a Barbie-film

A film körül sokáig rengeteg kérdés volt, mivel a színészek, és a rendező, Greta Gerwig kevés információt árultak el. Bár a Greta Gerwig neve sokakat megnyugtatott, mivel ő rendezte többek között a Lady Bird című filmet. Ennek ellenére a legtöbben nem tudták elképzelni, hogy mit tudnak kihozni Barbie történetéből.

Szerencsére már nem kell sokat várni, hiszen a fotók, és a pár másodperces videók után megérkezett az első valódi előzetes. A videóból megtudhatjuk, hogy Barbie egzisztenciális válságba jutott, ezért szeretné elhagyni Barbielandet. Kalandozni indul a való világba, de az már a videóból is látszik, nem lesz annyira könnyű dolga. 

A stúdió nem csupán az előzetest jelentette meg, mivel nyilvánosságra hozták, a szereplők neveit. Margot Robbie alakítja Barbie-t, Ryan Gosling pedig a kicsit buta Ken szerepében tűnik fel. Helen Mirren narrálja a filmet, de szerepel benne Will Ferrell, Nicola Coughlan, America Ferrera, Dua Lipa és még sokan mások.

A film premierje július 21-én lesz, de Magyarországon egy nappal előbb, már július 20-án elkezdik a mozik vetíteni. Az előzetes alapján nagyon látványos lesz, a stáb elkészítette a tökéletes rózsaszín Barbielandet, álomházakkal, és vattacukor színű kocsikkal. 


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves