Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Money

Kiderült, mennyit keresett Ryan Gosling és Margot Robbie a Barbie filmmel

2022. július 25.

1 perc olvasás

ELLE
film barbie margot robbie pénz ryan gosling
 Kiderült, mennyit keresett Ryan Gosling és Margot Robbie a Barbie filmmel
© Instagram/geekspic

Ryan Gosling és Margot Robbie szép összeget kaptak a Barbie film után. 


Nem rossz az A-listás sztárok élete Hollywoodban! Ryan Gosling és Margot Robbie, a 2023-ban megjelenő Barbie film sztárjai nem semmi pénzt kerestek. Kiderült, hogy a két színész egyenlően, ugyanakkora összeget, 12,5 millió dollárt kapott, ami forintba átszámítva közel 5 milliárd. 

Nem is olyan nagy összeg?

Habár természetesen óriási összegnek tűnik, amit a film két sztárja kapott, de valójában általánosságban mindketten jóval többet szoktak keresni egy-egy szerep után. A Barbie-film egy kisebb büdzsével rendelkezett, mint mondjuk egy Marvel alkotás és valószínűleg a moziban sem lesz annyi nézője, mint egy szuperhősös produkciónak. Ryan Gosling és Margot Robbie általánosságban nagyjából 20 millió dollárt kapnak a szerepekért. 

Ők is jól keresnek

Hollywoodban nem Gosling és Robbie az egyetlenek, akik brutális összegeket keresnek. Ryan Reynolds, Will Ferrell, Tom Hardy és Chris Hemsworth szintén megkeresik a 20 millió dollárt a jó szerepekért. A toplistát azonban egyértelműen Tom Cruise vezeti, aki a legújabb Top Gun: Maverick filmért több, mint 100 millió dollárt keresett. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves