Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Money, Money, Money

Brutálisan gazdag Margot Robbie: íme, mennyi pénze van Hollywood legkeresettebb színésznőjének

2022. augusztus 05.

2 perc olvasás

ELLE
margot robbie pénz színésznő
Brutálisan gazdag Margot Robbie: íme, mennyi pénze van Hollywood legkeresettebb színésznőjének
© Getty Images/Christopher Polk

Margot Robbie nem semmi összegeket keres!


Korábban már megírtuk, hogy Margot Robbie a Barbie filmmel is nagyot kaszál, de őszintén szólva, bármilyen produkcióban kap szerepet, mindenhol szép összeget kap. A színésznő átkozottul sokat keres, a vagyona pedig szépen lassan az egekbe fog szökni. 

Ennyit kapott a Barbie filmért

Margot 12,5 millió dollárt kapott a Barbie filmért, csakúgy, mint Ryan Gosling, aki Ken babát alakítja a 2023-ban debütáló alkotásban. A színésznő 2022 egyik legjobban fizetett színésze lett. Na,de voltak még mesésebb évei is a világsztárnak..

Egy vagyont keresett 2019-ben

Nagyjából 23,5 millió dollárt keresett 2019-ben a Ragadozó Madarak című filmért. A Variety jelentése szerint Margot konkrétan körülbelül 10 millió dollárt kapott a színészkedésért, de mivel producerként is dolgozott, ezért jóval magasabb összeget vitt haza.

Tud spórolni

2014-ben Margot Robbie elárulta, hogy mielőtt befutott rengeteget dolgozott, sőt olyan is előfordult, hogy egyszere három munkahelye volt és mindig igyekezett spórolni. Nos, sikerült is neki, mert miután szerepet kapott az ausztrál Szomszédok sorozatban, utána három évig nem talált munkát színészként, de rengeteg meghallgatásra járt. Sikerült annyi pénzt félretennie, hogy azt a 3 évet kihúzta!

Pontosan ugyanaz az ember akarok maradni, aki mindig is voltam; a családom és a barátaim földön tartanak

- nyilatkozta korábban Margot Robbie.

Saját vállalkozása van

Margot a barátaival és a férjével, Tom Ackerley-vel alapította meg a Lucky Chap Entertainment-et, ahol filmkészítéssel foglalkoznak. Olyan filmeket készítettek, mint a Ragadozó madarak, az Én, Tonya, és igen a Barbie film is. Tehát, a színésznő nem csak színészként keresi a kenyerét, hanem a munkálatokban is mindig részt vesz.  

Tehát mekkora is Margot Robbie nettó vagyona?

A Celebrity Net Worth szerint Margot nevéhez 26 millió dollár tartozik – ami a filmes fizetéseiből jön össze, valamint olyan nagy márkákkal is együtt szokott dolgozni, mint a Chanel, valamint több ingatlanja van. A sztár nemrégiben egy 5 millió dolláros házat vásárolt Velencében. Igazi Barbie életet él Margot Robbie!  

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves