Quantcast

Biopic

Kiderült, ki alakíthatja Madonnát az önéletrajzi filmjében

Kiderült, ki alakíthatja Madonnát az önéletrajzi filmjében
© ANGELA WEISS / AFP

A készülő produkcióban egy itthon is ismerős arc bújhat Madonna bőrébe.

Évekig tartó pletykálás után úgy tűnik, hogy Hollywood végül rábólintott a popikon életének megfilmesítésére, és hamarosan elkezdődhetnek Madonna önéletrajzi filmjének munkálatai. A pop királynője rendezőként és producerként is kiveszi majd a részét a munkából, több évtizedes karrierjének és művészi utazásának filmre vitelében pedig egy egész csapat segíti majd, méghozzá Amy Pascal (Kiasszonyok, Pókember: Hazatérés) producer vezetésével.

Madonna korábbi nyilatkozatában kiemelte, mennyire fontosnak tartja, hogy szerves részese lehessen saját története elmesélésének. „Szeretném átadni azt a hihetetlen utazást, amin az élet végigvezetett, mint művész, zenész, táncos – és emberi lény, aki megpróbál érvényesülni ebben a világban.”

Ki lesz a Madonna-film főszereplője?

Az önéletrajzi film középpontjában természetesen maga Madonna és az ő zenei karrierje áll majd, épp ezért kulcskérdés, hogy ki alakíthatja majd a dívát a filmvásznon. A casting meglehetősen kimerítő volt, hiszen a zenés produkcióhoz képzett táncos és énekes személyt kerestek. A napokban aztán bejelentették, hogy az egyik esélyes a szerepre nem más, mint a netflixes Inventing Anna című sorozat színésznője, Julia Garner.

A Variety című filmes szaklap értesülései szerint Garner és csapata jó eséllyel elfogadja majd az ajánlatot. Az amerikai színésznő olyan népszerű kollégák elől happolhatja el a szerepet, mint az Eufória sztárja, Alexa Demie, és a Kisasszonyokban bizonyított Florence Pugh, de a kiválasztási folyamat során felmerült Bebe Rexha és Sky Ferreira neve is.

Mikorra várható a film?

A forgatókönyv megfilmesítésének jogait a Universal Pictures nyerte el, ám a készülő produkcióról egyelőre nem sok részletet tudni. Ez azonban a jövőben változhat, ugyanis Madonna közösségi oldalain rendszeresen beszámol a fejleményekről. Októberi posztjában is engedett némi betekintést a kulisszák mögé, mikor megosztotta, hogy Diablo Cody íróval dolgoznak éppen a forgatókönyvön.

Via

További érdekes hírek Madonnáról: 

Madonna mindenkit meglepett - ilyen az arcbőre retusálás nélkül

Madonnát letiltotta az Instagram brutális videói miatt

Madonna lánya kihívó videóval hergelte rajongóit