Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Kirohanás

Durván kiakadt Britney Spears a róla szóló dokumentumfilmeken

2022. július 10.

2 perc olvasás

ELLE
britney spears dokumentumfilm önéletrajzi film Britney Spears gondnokság Britney dokumentumfilm
Durván kiakadt Britney Spears a róla szóló dokumentumfilmeken
© Instagram/@britneyspears

Indulatos bejegyzésben ment neki az engedélye nélkül az életéről forgatott dokumentumfilmeknek Britney Spears.


Az elmúlt két évben, az apja gondoksága alól való szabadulásért folytatott jogi harc közepette sorra jelentek meg a Britney Spears karrierjéről és személyes küzdelmeiről forgatott műsorok, sorozatok és dokumentumfilmek. Többek között a Netflix is bemutatta saját produkcióját, közel egy időben a New York Times saját gyártású dokumentumfilmjével, de számos egyéb videós anyag is napvilágot látott az énekesnő személyes gyötrelmeiről.

Britney egy hosszú és igencsak indulatos bejegyzésben adott hangot annak, hogy elege van már azokból az életéről szóló műsorokból, amiket az engedélye nélkül forgatnak le. Az azóta törölt bejegyzésben úgy fogalmazott, Amerika remek munkát végzett abban, hogy megalázza őt.

„Soha életemben nem éreztem még azt, hogy ennyire zaklatnak, mint ebben az országban, és ez őrület… Tényleg legális ennyi dokumentumfilmet készíteni valakiről a hozzájárulása nélkül?”

Az énekesnő ezután több kollégáját is név szerint megemlítette, miszerint sem Will Smith-ről, sem Jennifer Lopezről vagy Gwyneth Paltrow-ról nem látott még annyi életrajzi alkotást, mint saját magáról.

Nem segítettek Britney Spearsnek ezek a műsorok

Az írásban azokra is kitért, akik szerint az életéről szóló műsoroknak köszönheti, hogy tizenhárom év után tavaly hivatalosan is sikerült kiszabadulnia apja felette gyakorolt gondnoksága alól.

„Ez a legszomorúbb dolog, amit életemben láttam. Az emberek kínos hangnemben fedték fel az életem minden apró részletét ezekben a műsorokban, azt állítva, hogy ezzel rajtam szeretnének segíteni. Nem tudom, miért hiszik azt az emberek, hogy jogilag rendben van teljesen megalázni engem.”

Britney ezután a lesifotósoknak is odaszúrt egyet, akik rendszerint próbálják a lehető legelőnytelenebb képeket ellőni róla.

A szombaton megosztott hosszú posztot az énekesnő végül pár óra után minden indoklás nélkül törölte a közösségi oldaláról.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves