Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

FILMAJÁNLÓ

Ez a horrorfilm tart most lázban mindenkit a Netflixen, rettegnek tőle az emberek

2024. május 21.

2 perc olvasás

ELLE

film Netflix horrorfilm Barbár
Ez a horrorfilm tart most lázban mindenkit a Netflixen, rettegnek tőle az emberek
© IMDb

Újabb horrorfilm hódít a Netflixen, ami a nézők szerint nagyon félelmetes. 


Nem olyan régen került fel a Netflixre egy 2022-es horrorfilm, a Barbár, ami a nézők szerint olyan ijesztő, hogy volt olyan, aki alig tudta végignézni. Mutatjuk, mit kell tudni a filmről!

Miről szól a legújabb Netflix kedvenc? 

Nem újdonság, hogy a Netflixen megjelenő horrorfilmek hirtelen népszerűvé válnak. Az utóbbi időben több olyan horror is volt, ami évekkel a tényleges premier után ugrott a nézettségi lista élére. Ez igaz erre a filmre is, mivel a Barbár eredetileg 2022-ben jelent meg. 

A Georgina Campbell, Bill Skarsgård és Justin Long főszereplésével készült film egy nőről szól, aki kibérel egy házat, de amikor megérkezik a szállásra, látja, hogy már foglalt. Megpróbál egy másikat keresni, de nem jár sikerrel, így megegyeznek, hogy Tess elfoglalja a hálószobát, Keith pedig a nappaliban tölti majd az éjszakát. Nem sokkal később felfedezik, hogy van egy titkos pince a ház alatt, ahol találnak egy alagutat, egy eltorzult arcú nővel. A férfit azonnal megölni, a Tesst viszont túszul ejti. Nem sokkal később megérkezik a ház tulajdonosa, akit szintén foglyul ejt a nő. 

Ezért imádják annyira ezt a horrorfilmet

A filmrajongók egymás után nézik meg ezt a filmet, mert nem csupán félelmetes, de a történet nagyon fordulatos. Sokkal szövevényesebb, mint az elsőre gondolták, így a rettegés mellett még a figyelmet is leköti. Nincs olyan pillanat, hogy ne lepődne meg a néző. A filmet Zach Creggerre rendezte, a Barbárt korábban a kritikusok is méltatták, a rendező munkáját kiemelték. 

A horrorrajongók posztoltak róla az X felületére, többen leírták, ilyen fordulatos filmet régen láttak. Teljesen lekötötte őket, és nem annyira kiszámítható, mint a többi film. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves