Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Baleset

Matthew McConaughey felesége balesetet szenvedett

2022. november 11.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara
modell baleset camila alves Matthew McConaughey
Matthew McConaughey felesége balesetet szenvedett
© Fotó: Rick Kern / Getty Images

Matthew McConaughey felesége, Camila Alves a közösségi médiában mesélte el, hogy miként szenvedett szerencsétlen balesetet. 


Camila Alves és Matthew McConaughey 2012-ben házasodtak össze és három gyermekük van. A brazil modell gyakran oszt meg vicces pillanatokat vagy meghitt családi fotókat. Most a balesetéről írt az Instagramon.

Kellemetlen baleset érte Matthew McConaughey feleségét

Camila Alves egy meglepő fotót töltött fel magáról, a képen kendőt és nyakmerevítőt visel. A modell egy szerencsétlen véletlennek köszönhetően leesett a lépcsőn, a bejegyzésében pedig azt is elárulta, hogy miként történt az esés. 

Jól vagyok, de... ne essetek le emberek... ne essetek le. Hölgyek fogjátok meg a hosszú szoknyáitokat, vagy bővebb nadrágjaitokat, ha lementek a lépcsőn!!! Az enyémet felkapta a szél, a nadrágom szára beleakadt a cipőm sarkába, és leestem. Az ostoba esés, egy nem annyira ostoba nyaki sérüléshez vezetett... most vár rám a felépülés...

A modell fotója alatt sokan kifejezték támogatásukat, és mindenki jobbulást kívánt neki. 


Via
 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves