Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

UNHOLY

Hihetetlen, hogy melyik énekes jelent meg az És egyszer csak... forgatásán!

2023. február 24.

2 perc olvasás

Szőke Anna

sam smith Szex és New York nem bináris És egyszer csak És egyszer csak 2. évad
Hihetetlen, hogy melyik énekes jelent meg az És egyszer csak... forgatásán!
© Getty Images / Gotham

Egy meglepő Instagram poszt buktatta le az És egyszer csak... legújabb szereplőjét.


A minap az És egyszer csak... HBO-s instafiókján és Sam Smith felhasználói felületén egyszerre jelent meg egy igencsak érdekes fotó.

'Up to Something Unholy'

Írta posztja alá Sam Smith, amivel valószínűleg arra utalhat, hogy vagy a Kim Petras-szal közös dala kapcsán, vagy egy cameo erejéig feltűnik majd az És egyszer csak... második évadában.



A Szex és New York folytatásaként megszületett sorozat második évada, már javában készül és a rengeteg kiszivárgó fotónak köszönhetően számos információt megtudhattunk a történet alakulásáról. Láthattuk, hogy a Samantha-t megformáló Kim Cattrall  még mindig nem tért vissza a szereplők közé, tudjuk azt is, hogy a non bináris Che megjelenik majd a folytatásban is, és persze sokak legnagyobb örömére az  Aidan-t alakító John Corbett is többször felbukkant már a forgatások helyszínein.

Szerdán pedig egy lehetséges új karakter, vagy egy fontos mellékszál felvételei zajlhattak New Yorkban, hiszen erről posztolt a Grammy díjas énekes Sam Smith. A 30 éves sztár, akit mostanában sok negatív kritika ér új, sokkal merészebb stílusa miatt, két képet osztott meg a közösségi médiában. Az egyiken a forgatáson használt lakókocsiból kukucskál ki egy béke jelet villantva, míg a másikon a rendezői székben pózol.

Az És egyszer csak... kiáll az LMBTQ közösségért

A sorozat rendezője Michael Patrick King különösen fontosnak tartja, hogy a karakterek között queer szereplők is megjelenjenek, jobban reflektálva ezzel a 21. századi Amerika társadalmára. Sam Smith is nem binárisnak vallja magát és valószínű ennek a sorozatbéli megjelenésében is fontos szerepe lesz. Még nem tudni, hogy önmagát alakítja-e vagy valóban egy új szereplő bőrébe bújik-e majd.

Az énekes posztja épp egy hónappal azután bukkant fel, hogy a rendező megerősítette Sara Ramirez, vagyis Che visszatérését a második évadba. Miranda (Cynthia Nixon) új szerelmét vegyes érzelmekkel fogadták a nézők. 

Az első évadban a borítója alapján ítéltük meg a könyvet, most ideje el is olvasnunk.  Ezúttal szeretném bemutatni Che eddig rejtve maradt dimenzióit is, amit a nézők egyszerűen nem voltak hajlandóak észrevenni az első évad alkalmával, mert annyira elvakították őket a történtek. Még több Che-t akarok a sorozatba és még véletlenül se kevesebbet belőle

– nyilatkozta King, a megosztó karakter kapcsán.



Via


Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves