Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

And Just Like That

Sarah Jessica Parker kifecsegett néhány titkot Carrie és Aiden kapcsolatáról

2023. február 09.

2 perc olvasás

ELLE

carrie bradshaw sarah jessica parker És egyszer csak
Sarah Jessica Parker kifecsegett néhány titkot Carrie és Aiden kapcsolatáról
© Fotó: Jose Perez/Bauer-Griffin/GC Images/Getty Images

Készül az És egyszer csak új évada, és Sarah Jessica Parker elárult egy-két izgalmas részletet.


Már lassan egy hónapja, hogy a rajongók ezerrel találgatják, hogy vajon hogyan fog visszatérni Aiden az És egyszer csak... következő évadába. Most maga Sarah Jessica Parker locsolt egy kis olajat a tűzre.

John Corbett is visszatér

Az elmúlt hetekben érkezett forgatási felvételek alapján nagyon úgy tűnik, hogy Carrie és Aiden ismét összejöttek, ám a történet szerint Aiden boldog házasságban él – legalábbis ez derül ki a második Szex és New York filmből. Abban van az is, hogy Aiden arról mesél Carrie-nek, hogy gyerekei születtek, és nagyon boldogok. Ezek után tűnik fel most majd megint a karakter a Szex és New Yorkot folytató sorozatban, az És egyszer csak...-ban.

Természetesen esze ágában sem lenne senkinek előre elmondani, hogy mi fog történni a sorozatban, mert miért rontanák el a rajongók szórakozását, de Sarah Jessica Parker most az Extrának nyilatkozva mégiscsak mondott pár dolgot:

Michael Patrick King [producer] és az írók egy csodálatos történetszálat találtak ki, és szerintem ez nagyon sokat jelent majd a közönségnek, akikben rengeteg a szeretet Aiden iránt. Semmit nem mondhatok, de fantasztikus újra vele lenni, és újra egy boldog, jópofa és ismerős történetben szerepelni, ami közben mégis új, mert már 10-15 év eltelt

– mondja Sarah Jessica Parker.

Lehet, hogy összejönnek?

Olyan fotó is készült a két karakterről, amin kézenfogva láthatóak, de azért nem szabad túlságosan messzemenő következtetéseket levonni, mert az első És egyszer csak...-évad készítésekor is direkt játszott a stáb a sajtóval. A szereplők olyan ruhákat, jeleneteket mutattak be a lesifotókon, amik aztán benne se voltak a sorozatban.

Annyi viszont biztos, hogy Sarah Jessica Parker még ezt is mondta John Corbett visszatéréséről:

annyira szép. Annyira boldog. Annyira sok örömet hoz ő. [John] az a típusú ember, aki állandóan boldog, és most nagyon fel van dobva, hogy visszatérhetett.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves