Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

RÉGI ISMERŐS

Nem hiszed el, ki tér vissza az És egyszer csak... folytatásába

2023. február 22.

2 perc olvasás

Szőke Anna

sarah jessica parker Szex és New York És egyszer csak És egyszer csak 2. évad David Eigenberg
Nem hiszed el, ki tér vissza az És egyszer csak... folytatásába
© Getty Images/Jose Perez/Bauer-Griffin

Újabb fotók készültek az És egyszer csak... második évadának forgatásán.


Az új képeket nézegetve a rajongók hamar kiszúrták, hogy egy korábbi kedvencük már biztos, hogy szerepelni fog a sorozat folytatásában is. Néhány hete erősítették meg az Aidan-t alakító John Corbett visszatérését, de úgy látszik, hogy az És egyszer csak... csapatát – az első évadban történtek ellenére – egy másik férfi karakter is tovább erősíti majd.

És egyszer csak...Steve visszatér

A frissen megjelent képek szerint, a sorozat folytatásában a Steve karakterét alakító David Eigenbergnek is szerepe lesz. Az előző évadban ugyan Miranda (Cynthia Nixon) és Steve házassága zátonyra futott, de úgy tűnik a férfinek még így is akad feladata a következő évad során. Habár a hűtlen Miranda, – aki az előző szériában rájött, hogy vonzódik a nem bináris Che-hez (Sara Ramirez) – a záróepizódban még válni akart, hogy átadhassa magát új kapcsolatának, Steve továbbra is ragaszkodott a jegygyűrűjéhez. Lehet, hogy mégsincs itt a vég számukra?

es_egyszer_csak_steve_elle
Getty Images / Gotham

A Coney Island-en zajló forgatás alatt Steve, Brady (Nial Cunningham) – aki Miranda és Steve közös fia – Aidan és Carrie is megjelent. Az köztudott, hogy a két férfi szereplőt már sok éve szoros barátság fűzi egymáshoz, így az is lehetséges, hogy Steve karaktere csupán Aidan újrafelbukkanása miatt jelenik meg ismét. 

Jobb sorsot követelnek a rajongók Steve karakterének


A sorozat rajongói mindenesetre örömmel fogadták, hiszen sokak drukkoltak Steve-nek az előző évadban. Egyes fanok kifejezetten felháborodtak a történetvezetés effajta megcsavarása miatt, és sokáig követelték, hogy ne bánjanak el ilyen aljas mód a sorozat írói David Eigenberg fel-fel bukkanó figurájával.

„Most kifejezetten örülök ennek a fotónak. Jó újra látni Steve karakterét. Csúnyán elbánt vele Miranda” – írta az egyik kommentelő Instagramon.

„Imádom, hogy Aidan és Steve barátsága még mindig kitart” – szólt hozzá egy másik rajongó.

„Igazságot Steve-nek!” – követelték többen is.

A sorozat készítői egyelőre nem árultak el semmit, a karakter megjelenésének körülményeiről, de a rajongók bizakodnak. Az új évad várhatóan az év végén kerülhet majd az HBO Max kínálatába.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves