Quantcast

Szabadidő

Hétvégi programajánló április 29 - május 1.

Hétvégi programajánló április 29 - május 1.
© Pexels

Végre itt a jó idő, úgyhogy kár lenne a négy fal között maradni. Hétvégi programajánlónkban megmutatjuk a legjobb lehetőségeket a következő napokra.

Nemcsak majálisok, de más izgalmas programok is várnak ránk a napokban. Ez a hétvégi programajánló az Elle-től. 

Concept Bazaar - Goldberger Design District Pop-Up Negyed

Különleges vagy újszerű? Mi a különbség? Szintetikus-öko, vadiúj-vintage, népi-indusztriális, tér-idő utazós, szín-energikus textilek találkozása. A Concept Bazaar messze túlmutat a hagyományos kiállítás fogalmán – a legfrissebb, leginnovatívabb hazai textilek mellett egy különleges digitális megoldás megismertetésével is fokozza a nem mindennapi látogatói élményt. A tárlat demo jelleggel megmutatja, hogyan lehet megteremteni a jövő kereskedelmi, kulturális terei és tudományos laborjai közötti átjárást egy többdimenziós, kiterjesztett valóság segítségével, ahol a felhasználó edukációja, inspirációja kerül fókuszba.

Minden idők utolsó Kistehén koncertje

A Kistehén igazán kalandos 20 év után döntött a búcsú mellett: kezdetben egy animált karakterként látta meg a napvilágot, majd két évvel később megszületett a Kistehén zenekar is Kollár-Klemencz László vezetésével. A banda összesen hét albumot jelentetett meg, olyan slágerekkel írták be magukat az emberek szívébe, mint az Ezt is elviszem magammal, a Virágok a réten, a Szájbergyerek vagy a Bocsánat. Az évek során több fiatal csapattal turnéztak együtt, akiknek most képzeletben átadják a „stafétát” is. A Fran Palermo és a Ricsárdgír a sajátjaik mellett egy-egy Kistehén dallal köszön el a zenekartól. A Kistehén az utolsó koncertre régi klasszikusokat és igazi különlegességeket ígér, így mindenki még utoljára meghallgathatja kedvencét április 29-én, a Budapest Parkban. Aztán ezt is elvisszük magunkkal.

Érdi Piknik

Kóstolj bele ÉRDbe! Evés, ivás, zene, tánc, piknik hangulat! Légy részese a város nagy tavaszi kerti partijának! Az estéket a Margaret Island és a New Level Empire koncertjei koronázzák meg koncertjükkel, és a színes programajánlat mellett még kézműves vásár is várja az érdeklődőket.

LOVE FESTIVAL 

Kötetlen, laza programra vágysz? Akkor a Love Festival neked való, a szervezők gulyással, széles borkínálattal és zenével várnak. Az esték fénypontja pedig a tűzgyújtás mellett a tűzzsonglőrök bemutatója. Aki szeretné jó hangulatban tölteni a hétvégét, annak ez az ideális program a szerelem és a szeretet ünneplésére. 

Városligeti majális

Aki a jól ismert majális hangulatra vágyik, az biztosan nem csalódik, ha a Városligetben tölti azt. Nemcsak vasárnap, de már szombaton is színes programokkal várják az érdeklődőket. Felnőttek számára is tökéletes választás, az egész napos műsor mellett finom falatok és italok segítenek a felhőtlen hangulat megteremtésében, ám a családok számára is felejthetetlen élményt nyújt a Városligeti Majális.

Mihez kezdj a szabadidőddel?

6 gyönyörű mediterrán helyszín - Nyaraláshoz vagy esküvőhöz!

Fókuszban az aktív, minőségi élet

Elle ajánló: 5 romantikus étterem Budapesten