Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

STREAMING

Az 5 legjobb lakberendezési műsor, amit idén látnod kell

2023. március 11.

3 perc olvasás

Kovásznai-Szász Réka

lakberendezés Netflix műsor streaming
Az 5 legjobb lakberendezési műsor, amit idén látnod kell
© Instagram / HGTV

Inspirálódj ezekből a lenyűgözően izgalmas és kreatív lakberendezési műsorokból!


Hála a streaming szolgáltatóknak, egyszerre rengeteg házátalakításos, lakberendezési műsor elérhető számunkra, amikből ötletet meríthetünk saját otthonunk felújítására, csodálkozhatunk a merész megoldásokon, vagy csak egyszerűen legeltethetjük a szemünket a kifinomult enteriörökön. Ezzel az 5-ös listával leegyszerűsítjük neked a döntést, melyik sorozatot válaszd!


1. Dream Home Makeover, Netflix

Valószínűleg belefutottál már ennek a műsornak az előző részeibe, nem véletlen, hogy tavaly decemberben már a negyedik évad jelent meg a Netflixen. Syd és Shea McGee, férj és feleségként otthoniátalakításokat végeznek Utah államban, miközben bepillantást engednek a nézőknek saját életükbe, a Studio McGee dizájncégük vezetésébe és kisgyermekes pillanataikba. Shea kifinomult, letisztult stílusa, Syd humora és a drámai előtte-utána felvételek teszik ezt a sorozatot nagyon szerethetővé.


2. Celebrity I.O.U., Discovery+

A Celebrity I.O.U. részeiben a hírességek piszkolják be a kezüket, amikor olyan barátaiknak, családtagjaiknak segítenek a házfelújításban, akiknek sokat köszönhetnek. Brad Pitt, Viola Davis és Melissa McCarthy csak néhány a sorozatban szereplők közül, ráadásul a showt kedvenc ikerpárunk, a Property Brothers (Jonathan Scott kivitelező és Drew Scott ingatlanszakértő) vezetik. A sorozat garantáltan sok nevetést, de könnyeket is ígér.


3. Stay Here, Netflix

Ha valaha gondolkoztál azon, hogy otthonod vagy más ingatlanod hívogató, jövedelmező rövid távú kiadásra, Airbnb szállásnak alakítsd át, a Stay Here című Netflixes sorozat ad neked hozzá kiindulópontot és segítséget. Genevieve Gorder tervező és Peter Lorimer ingatlanszakértő közreműködésével a show-ban hétköznapi lakástulajdonosoknak segítenek felépíteni az ingatlan bérbeadási vállalkozásuk, a terek dekorációján át a marketingig mindent újragondolva.


4. Design Star: Next Generation, Discovery+

Ha szereted az olyan műsorokat, ahol több versenyző különböző dizájn kihívások során összeméri a tehetségét, akkor a Design Star show részeiben garantáltan kedvedet leled. A 2006 és 2013 között futó, majd 2021-ben megújult “vetélkedőben”, 10 versenyző háztulajdonosok és a bírák kegyeit keresik izgalmas lakberendezési projektjeik során.


5. Instant Dream Home, Netflix

Ez a műsor igazi adrenalinlöket! A házátalakító csapat (Adair Curtis belsőépítész, Erik Curtis asztalos, Nick Cutsumpas tájtervező és Paige Mobley specialista) egy részben, egy nap alatt teljesen átalakítanak egy otthont, legyen az, akár egy több száz négyzetméteres családi ház is. Magyar szemmel, ahol egy ilyen átalakítás van, hogy évekig elhúzódik, elképesztő teljesítmény, amit részről-részre bemutatnak. Nyilván a sikerük titka, hogy mindent előre elterveznek és párhuzamosan több csapat is dolgozik a házon, például míg kívülről festik a házat, addig az asztalosok építik a szekrényeket, egy másik pedig a padlót rakja le. A feszültség tényleg érezhető a nap végén, amikor jön haza a mitsemsejtő tulaj, be fogják-e fejezni.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves