Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Love & Death

Itt van minden, amit az HBO új sokkoló sorozatáról, a Szerelem és halálról tudunk

2023. március 31.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

sorozat elizabeth olsen hbo max Love & Death Szerelm és halál
Itt van minden, amit az HBO új sokkoló sorozatáról, a Szerelem és halálról tudunk
© Instagram/@loveanddeathhbo

Egy brutális gyilkosságot dolgoz fel az HBO legújabb sorozata, mutatjuk, mit lehet róla tudni. 


Hamarosan érkezik az HBO új minisorozata, ami a Love & Death vagyis a Szerelem és halál nevet kapta. Már a cím is elég beszédes, de történet valóban sokkoló, mivel egy megtörtént bűnesetet dolgoz fel. 

Erről szól az HBO újdonsága 

A széria egy megtörtént gyilkosságot elevenít fel, ami még Texasban történt 1980-ban. Candy Montgomery meggyilkolta a barátnőjét egy baltával. Összesen 41 alkalommal sújtott le vele Bettyre, aki az ütések miatt meghalt. Candy bíróság elé állt, de a tárgyalás nem úgy alakult, ahogyan azt az áldozat családja várta. A nő önvédelemre hivatkozott, ami miatt felmentették. Az esetet csak tovább bonyolítja, hogy Candy és Betty férje, Allan Gore viszonyt folytattak. Több információt nem árulunk el, de az előzetes alapján az alkotók az egész történetet elmesélik

A gyilkosság sokkolta a közösséget, ugyanakkor kíváncsivá tette az amerikaiakat. Végül a családdal folytatott beszélgetésekből Evidence of Love: A True Story of Passion and Death in the Suburbs címmel jelent meg könyv, ami részben a sorozat alapját adja. 

Érdekesség, hogy nem ez az első alkalom, hogy feldolgozzák ezt a történetet, 2022-ben a Hulu mutatta be a Candy című sorozatot, amiben Jessica Biel szerepel. 

Kik szerepelnek benne? 

A főszereplőt Elizabeth Olsen alakítja, és már az előzetesben is kifejezetten hátborzongatónak tűnik. Jesse Plemons játssza Allan Goret, Candy szeretőjét, Lily Rabe pedig Betty Gore szerepében tűnik fel. 

A sorozatot David E. Kelley írta, akinek a nevéhez többek között a Hatalmas nagy hazugságok és a Tudhattad volna című sorozatok köthetőek. Ez szinte garancia a sikerre

Mikor érkezik a sorozat? 

A széria összesen hat részből áll, három epizód április 27-én érkezik az HBO Max felületére. Ezután hetente lesz új rész. Az előzetes alapján nagyon izgalmasnak tűnik a sorozat, a kérdés már csak az, melyik verzió lesz sikeresebb. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves