Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

They are back!

4 sorozat, amit meg kell nézned, mielőtt folytatódik 2024-ben

2023. december 29.

3 perc olvasás

ELLE

bridgerton sorozat sárkányok háza 2024
4 sorozat, amit meg kell nézned, mielőtt folytatódik 2024-ben
© IMDB

Ezek a sorozatok 2024-ben visszatérnek. 


Habár 2024 rengeteg új sorozatot tartogat, a régi kedvencek is visszatérnek. Most megmutatjuk a listát azokról a nagyszerű szériákról, amik a tervek szerint néhány hónapon belül bemutatják az újabb évadot. Sárkányok háza, Bridgerton és a többi...

1. Sárkányok háza (2. évad)

A Sárkányok háza 1. évadát 2022-ben mutatták be, és bizony 2023-ban nélkülöznünk kellett. A jó hír azonban, hogy a készítők tervei szerint 2024 nyár elején debütálnak a 2. évad részei az HBO Maxon. A történet 172 évvel Daenerys Targaryen születése előtt kezdődik és a Targaryen-ház bukásának kezdetét, a „Sárkányok tánca” néven ismert targaryeni polgárháborút megelőző és azt lefedő eseményeket mutatja be. Te láttad már? Nos, ha imádtad a Trónok harcát, akkor ezt is neked találták ki. Íme, egy kis kedvcsináló a 2. évadhoz:

2. A Bridgerton család (3. évad)

A Bridgerton családot is sokáig nélkülöznünk kellett, de legalább 2023-ban megjelent a Sarolta királyné életéről szóló spin-off, így legalább volt, mit szeretnünk. A Bridgerton család 3. évada azonban Penelope és Colin kapcsolatáról fog szólni. A hivatalos leírásban ez áll: Penelope Featherington végre feladta Colin Bridgerton iránt régóta tartó szerelmét, miután meghallotta a becsmérlő szavait az elmúlt évadban. Úgy döntött, itt az ideje, hogy férjet találjon, lehetőleg olyat, aki elegendő függetlenséget biztosít számára ahhoz, hogy Lady Whistledownként folytathassa kettős életét, távol anyjától és nővéreitől. De önbizalom híján Penelope kísérletei látványosan kudarcot vallanak. Kiderült, hogy a 3. évadot két részre szedik az alkotók, az első négy rész 2024 május 16-án debütál a Netflixen, míg a többi június 13-án.

3. Az ifjú Sheldon (7.évad)

Érkezik az ifjú Sheldon 7. évada, ami egyben az utolsó is lesz. A CBS csatorna bejelentése szerint 14 epizódból fog állni, és a premier február 25-én lesz, míg a finálé május 16-án. Kiderült, hogy az utolsó epizód 1 órás lesz. Az Agymenők-sorozat egy spin-off előzménye, amely a 9 éves Sheldon Cooper életéről szól, aki ekkor Kelet-Texasban él a családjával. A narrátor Jim Parsons, aki az Agymenőkben a felnőtt Sheldon Coopert alakítja, és aki egyben a sorozat executive producere is. A sorozat kidolgozása Parsons ötletéből indult 2016 novemberében. Az utolsó évadhoz még nincs előzetes, de addig is itt a 6. évad kedvcsinálója:

4. True Detective - A törvény nevében (4. évad)

5 évvel később érkezik a True Detective 4. évada. Az új évad 6 epizódból fog állni, és január 14-én debütál az HBO Maxon. Az évad főszereplője nem más lesz, mint Jodie Foster, akinek 1975 óta ez az első szerepe tévésorozatban. Az évadot Izlandon forgatták, 60 millió dolláros költségvetéssel, de a történet Alaszkában játszódik. Ennis városában leszáll a hosszú téli éj, és nyom nélkül eltűnik az a nyolc férfi, aki a tsalali sarkvidéki kutatóállomást üzemeltette. Az ügy felderítéséhez Liz Danvers (Jodie Foster) és Evangeline Navarro (Kali Reis) nyomozóknak szembe kell nézniük a saját magukban rejlő sötétséggel és felszínre kell hozniuk az örök jég alatt rejlő súlyos igazságokat.

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves