Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Alohomora

Videó: Itt a Harry Potter-sorozat legelső előzetese

2023. április 13.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

sorozat előzetes Harry Potter hbo reboot Roxfort
Videó: Itt a Harry Potter-sorozat legelső előzetese
© IMDb.

Pár nappal azután, hogy a rajongók felháborodtak, bejelentették, valóban érkezik a Harry Potter-sorozat. 


Már korábban kiszivárgott, hogy az HBO és a Warner szeretne egy Harry Potter témájú sorozatot készíteni. Hivatalosan akkor még nem jelentettek be semmit, de most kiderültek a részletek, és a legelső előzetest is nyilvánosságra hozták. 

Már biztosan elkészül a Harry Potter-sorozat

A sorozat híre egy héttel ezelőtt szivárgott ki, de akkor a Warner Bros. és az HBO még nem erősítettek meg semmit. Most egy prezentáció során jelentették be a sorozatot, és azt is kiderült, a stúdiónak nagy tervei vannak vele. Hamarosan egyesül a HBO Max és a Discovery+, az új streaming neve csak egyszerűen Max lesz. 

Erre a platformra érkezik majd a Harry Potter. A stúdió mondhatni zászlóshajóként tekint rá, legalább tíz évre terveznek vele. Már korábban megírtuk, minden évad egy könyvet fog feldolgozni, emiatt nagyon részletes karakterfejlődésre és cselekményábrázolásra számíthatnak a rajongók. Olyan dolgokat is képernyőre vihetnek, melyekre korábban nem volt lehetőség. 

J.K. Rowling lesz a sorozat egyik executive producere, már korábban kiderült, hogy nem szeretnék nélküle megcsinálni a sorozatot. Elvégre nála jobban senki sem ismeri a varázslóvilágot. 

Fontos számomra Max elkötelezettsége a könyveim integritásának megőrzése iránt és már alig várom, hogy részese lehessek ennek az új adaptációnak, amely olyan mélységet és részletességet tesz lehetővé, amit csak egy televíziós sorozat hosszúsága tud biztosítani

– mondta J.K. Rowling. 

A Harry Potter-világ töretlen népszerűségnek örvend, ugyanakkor sokakat meglepett a bejelentés. A rajongók egy része bírálta a stúdiót, voltak, akik J.K. Rowling részvételét kifogásolták, míg mások szerint felesleges a reboot. A premier dátumát még nem jelentették be, de megérkezett az első kedvcsináló, így már biztos, a Roxfort hamarosan újra kinyitja a kapuit.  


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves