Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

ROXFORT

Hatalmas bejelentést tettek a Harry Potter készítői

2023. április 05.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara

sorozat Harry Potter hbo J. K. Rowling
Hatalmas bejelentést tettek a Harry Potter készítői
© IMDb.

Izgalmas hírek érkeztek, mivel az HBO és a Warner Bros. egy Harry Potter témájú sorozat kifejlesztését tervezi. 


A Harry Potter és a Halál ereklyéi 2011-ben került a mozikba, ez a film lezárta az eredeti történetet. A filmekért azóta is rengetegen rajonganak, ezért talán senkit sem ér váratlanul, hogy hamarosan Harry és a többiek egy sorozatban térhetnek vissza. 

Jöhet a Harry Potter-sorozat

Az értesülések szerint a HBO már elkezdte a tárgyalásokat egy lehetséges Harry Potter témájú sorozatról. A széria az HBO Max felületére érkezne, és rendkívül nagyszabású lenne. A projekt legnagyobb érdekessége, hogy nem új történetet szeretnének megfilmesíteni

A sorozat J. K. Rowling eredeti könyvein alapszik, a tervek szerint az összes regényt feldolgoznák, mindegyik könyvre egy teljes évadot szeretnének szánni. Az írónő részt venne a széria kifejlesztésében, mivel szeretnék, ha az epizódok igazodnának a könyvekhez. 

A hír sokakat meglepett, hiszen a filmek manapság is nagy sikernek örvendenek. A sorozathoz új színészeket választanának ki, és nem lehet tudni, milyen változtatások lennének a történetben. Az tény, a hosszabb játékidő lehetővé teszi, hogy alaposabban kibontsanak bizonyos történetszálakat. 

A tárgyalások jelenleg is folynak, de a stúdió már most nagy reményeket fűz a sorozathoz. Az HBO az elmúlt napokban egyre izgalmasabb bejelentéseket tesz, hiszen nem olyan régen derült ki, hogy újabb Trónok harca előzménysorozatot terveznek, láthatóan nem szeretnék elengedni a nagy kedvenceket


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves