Quantcast

Johnny vs. Amber

Filmen is feldolgozzák Johnny Depp és Amber Heard viharos kapcsolatát

Filmen is feldolgozzák Johnny Depp és Amber Heard viharos kapcsolatát
© Mike Marsland/WireImage

Az ígéretek szerint a dokumentum-sorozat mindkét fél szemszögéből bemutatja a házasságukat.

Hollywood egyik legviharosabban végződő kapcsolata hosszas jogi csatározásba fordult át, amikor 2016 májusában Amber Heard alig egy év házasság után benyújtotta a válópert és távoltartási végzést kért Johnny Depp ellen arra hivatkozva, hogy a férfi szóban és fizikailag is többször bántalmazta őt a kapcsolatuk alatt. Szinte borítékolható volt, hogy az elhúzódó ügyet előbb-utóbb a filmesek is feldolgozzák, és úgy tűnik, hogy a Discovery+ csatorna lecsapott a lehetőségre: bejelentették, hogy kétrészes dokumentumfilmben tárják fel a sztárpár házasságát és bírósági pereskedésük részleteit.

A Johnny vs. Amber című alkotás a két színész szemszögéből mondja el a tényeket, az ügyvédek mellett az egykori párhoz közel álló emberek vallomásait is megismerhetjük, valamint olyan hang- és videófelvételeket is láthatunk, amelyek mindeddig nem kerültek nyilvánosságra.

A rajongókat is megosztják a történtek

„A sorozat mélyreható betekintést nyújt abba az epikus csatába, amely a #JusticeforJohnnyDepp és #IStandWithYouAmberHeard rajongói kampányokat táplálta” – magyarázta Clare Laycock, a Discovery tervezésért és betekintésért felelős vezető alelnöke és szórakoztatóipari vezetője. „Az Optomen fantasztikus munkát végzett, hogy ezt a többrétegű történetet lebilincselővé tegye. A Johnny és Amber között történtek továbbra is rendkívül megosztóak a rajongók és a nagyközönség körében. Úgy döntöttünk, hogy készítünk egy dokumentumfilmet, amely mindegyikük szemszögéből vizsgálja a történetet, hogy a néző a címlapokon túlmutatva megértse, kik ők, és eldönthesse, kinek higgyen ebben az összetett emberi történetben. Úgy gondoljuk, hogy ez egy lenyűgöző, kortárs történet az igazságokról és hazugságokról, amely reményeink szerint beszélgetést indít a nézőkkel a Discovery Pluson.”

Johnny Depp: „A cancel culture mindenkit megtalál” – kattints és olvasd el korábbi cikkünket!

Nick Hornby, az Optomen társvezérigazgatója elmondta, a film „fontos betekintést nyújt a nézőknek egy tragikusan félresikerült házasságba, és jobb megértést biztosít a családon belüli erőszak problémájával kapcsolatban.” Rágalmazási ügy kontra családon belüli erőszak, tények és célozgatások sokasága – és a házasság, amely bírósági tárgyalások hosszú soraként marad fent a történelemben. Kíváncsian várjuk, hogy a dokuszériával sikerül-e kibogozni Amber Heard és Johnny Depp kusza kapcsolatát.

Forrás: Elle