Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Őszi falevélkvíz

Felismered Magyarország leggyakoribb fáit a levelükről? Fotókvíz!

2023. szeptember 27.

1 perc olvasás

Gyulai Bence

fa kvíz falevél
Felismered Magyarország leggyakoribb fáit a levelükről? Fotókvíz!
© Fotó: Shutterstock/Iryna Imago

Ez a kvíz olyan lesz, mintha egy szép, őszi erdőben sétálnál egyet, és sorra találod a faleveleket a földön. Meg tudod mondani, melyik levél milyen fáról hullott le?


Itt van az ősz, itt van újra, de verskezdős játék már volt a héten, úgyhogy most jöjjön egy őszi falevél-kvíz!

Őszi fák, őszi falevelek kvíze

Ebben a játékban minden kérdéshez lesz egy-egy fotó. A képen majd egy falevelet látsz, a feladat pedig az, hogy próbáld meg megtippelni, hogy milyen fának a levele látható a fotón.

Ennyi, ezzel el is magyaráztuk az egész kvízt, nem bonyolult lesz, hanem izgalmas és szórakoztató, szóval mehet a játék!

Egy picit lejjebb görgetve találsz még további kvízeket, ha játszanál még, de az ősznél maradva ajánljuk figyelmedbe a Nagy Őszi Horoszkópot, ha még nem olvastad volna, ide kattintva az őszi divattal kapcsolatban találsz egy izgalmas cikket, ha pedig egy jó kis őszi vacsorát főznél, akkor itt a villámgyors recept!

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves