Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Sorozat

Friss fotók jelentek meg az Emily Párizsban forgatásáról, fontos dolog derült ki a folytatásról

2024. február 19.

2 perc olvasás

ELLE

sorozat Lily Collins Emily Párizsban
Friss fotók jelentek meg az Emily Párizsban forgatásáról, fontos dolog derült ki a folytatásról
© IMDB

Az Emily Párizsban hamarosan folytatódik. 


Nemrég elkezdődtek az Emily Párizsban 4. évadának a folytatásai. A sorozatra már régóta várnak a rajongók, ugyanis eredetileg tavaly december körül már meg kellett volna jelennie az új évadnak, de az írói sztrájk miatt megcsúsztak a munkálatokkal. 

Új fotók láttak napvilágot a forgatásról

Február 15-én új képek láttak napvilágot, amelyeken a sorozat sztárjai, Lily Collins, Camille Razat, Lucas Bravo és Melia Kreiling láthatóak. A színészek már gőzerővel dolgoznak az Emily Párizsban 4. évadán Párizsban. Nemrég pedig Ashley Park is jelen volt a forgatásokon. A színésznő nemrég mandulagyulladást kapott, ami olyan súlyos lett, hogy végül a gyulladás átterjedt más szerveire is. Szeptikus sokkot kapott, ami azzal jár, hogy a szervezete erős reakciót mutatott a fertőzésre. A Page Six oldalán több fotó is napvilágot látott a sztárról. 

Ezt lehet tudni a folytatásról

Vigyázz, spoilerveszély! A sorozat készítőjét, Darren Start nemrég megkérdezték, hogy Sofia visszatérne-e a negyedik évadra, aki Camille szerelmét alakította. Az alkotó szerint fontos, hogy a nézők többet lássanak Sofia karakteréből is, és azt is elmondta, miért. 

Nem tudom, hogy ez a kapcsolat véget ért-e, és úgy gondolom, hogy olyan romantikus szikra támadt kettejük között, amit úgy érzem, soha nem láttunk volna Camille és Gabriel között. Úgy érzem, valami igazi szenvedély van kettejük között

– magyarázta Darren Star.

Olaszországban is forgattak

Izgalmas hír, hogy a stábot Olaszországban is lencsevégre kapták. Még hivatalos dátum nincs, hogy mikor jelenik meg az új évad a Netflixen, de Franciaországban és Olaszországban is forgatják az epizódokat. Az olimpiai játékok miatt azonban júniustól szeptemberig minden forgatás és produkció tilos lesz Párizsban. A kérdés már csak az, hogy valóban lesz-e olasz utazás a sorozat új évadában vagy csak a nehézkes forgatás miatt forgatnak másik országban is.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves