Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Next Season

Itt van minden, amit eddig tudunk az Emily Párizsban 4. évadáról

2023. január 02.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

Netflix sorozat Lily Collins Emily Párizsban
Itt van minden, amit eddig tudunk az Emily Párizsban 4. évadáról
© Fotó: instagram/@emilyinparis

Az Emily Párizsban 3. évada bőven tartogatott meglepetéseket, és úgy tűnik a következő szezon sem lesz unalmas. 


Egy év után, karácsony előtt tért vissza az Emily Párizsban, a rajongókat pedig alaposan meglepte a 3. évad fináléja. Ám szerencsére nem kell aggódni, hiszen már hivatalos, hogy érkezik a 4. évad. Most összegyűjtöttünk mindent, amit eddig tudunk a folytatásról! 

Mikor érkezik? 

A második szezon és a harmadik között pontosan egy év telt el, az előző évadot szintén karácsonykor tették elérhetővé. Ám tavaly kiderült, hogy a 3. és a 4. évadot egymás után forgatták Párizsban, ami azt jelenti, lehetséges, hogy nem kell rá egy évet várni. Nem tudni pontosan, hogy az új szezonból mennyit vettek fel, de ez reménykedésre ad okot. Bár pontos premierdátum még nincs, nagy valószínűséggel 2023 karácsonya előtt érkezik. 

Kik szerepelnek majd benne? 

A stúdió még nem közölte a szereplők névsorát, de nagy esély van rá, hogy mindenkit láthatunk majd a 4. évadban. Biztosan szerepelni fog a sorozatban Lily Collins, Ashley Park, Lucas Bravo, Camille Razat, Philippine Leroy Beaulieu, Samuel Arnold és Bruno Gouery. A nagy kérdés, Alfie vagyis Lucien Laviscount, ám az informátorok szerint ő is Párizsban marad, és szerepelni fog a folytatásban.

Kate Walsh, vagyis Madeline nem lesz állandó szereplője az új évadnak, ám a készítők elárultak, nincs kizárva, hogy alkalmanként feltűnik majd. 

Miről fog szólni az Emily Párizsben 4. évada?

Darren Star, a sorozat alkotója elárulta, hogy a 4. évadban rengeteg bonyodalom lesz. A mostani évad hatalmas kérdésekkel ért véget, hiszen Gabriel és Camille az oltárnál szakítottak, Camille bejelentette, hogy terhes, nem is beszélve Emily és Alfie kapcsolatáról. A problémákat főként az érzelmek okozzák. 

A 4. évad inkább a bonyolult kapcsolatokban való eligazodásról fog szólni; a személyes kapcsolatokról és a munkahelyi kapcsolatokról, és arról, hogy ezek hogyan kerülnek konfliktusba egymással… Emily továbbra is Alfie-val, Gabriellel és Camille-val fog együtt dolgozni. Ezek a munkakapcsolatok nagyon nehézkesek, és tele lesznek érzelmi konfliktusokkal. 

Star azt is elmondta, hogy Camille nem fog még szülni, ezért Gabrielt a következő szezonban még biztosan nem láthatjuk apaként. 

Nagyon világossá vált a 3. évadban, hogy ez Gabriel nagy álma. Apa akar lenni, és szerintem izgatott volt és izgatottá is teszi az apaság gondolata, de tudod, a műsorunk nem megy olyan gyorsan. Egy évad tényleg pár hónapot fed le... Három szezonunk volt, és talán hat hónap telt el ténylegesen, szóval nem vagyok benne biztos, hogy a 4. évadban tényleg látni fogunk egy babát. De azt hiszem, foglalkoznunk kell a baba kérdéssel. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves