Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

DOWNTON ABBEY

Már biztosan érkezik a 3. Downton Abbey-film, itt van minden, amit eddig tudunk

2024. május 14.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

film sorozat downton abbey kosztümös film kosztümös sorozat
Már biztosan érkezik a 3. Downton Abbey-film, itt van minden, amit eddig tudunk
© JAAP BUITENDIJK / COLLECTION CHRISTOPHEL VIA AFP

Visszatér a Downton Abbey, a forgatást hamarosan elkezdik, ezért új információk derültek ki róla. 


Pár héttel korábban kezdték el pletykálni, hogy újabb Downton Abbey-film készülhet. Sokáig ellentmondásosak voltak a hírek, mivel elterjedt a pletyka, hogy a sorozat kaphat egy újabb évadot. Most azonban megerősítették a filmet, és azt is, kik szerepelnek majd benne. 

Hamarosan érkezik a 3. Downton Abbey-film 

Julian Fellowes sorozata 2010-ben indult, és összesen hat évad készült belőle. Mivel a képzeletbeli Crawley család történetéről szóló történelmi dráma nagy sikert aratott, nem volt kérdés, hogy valamilyen formában még visszatérnek a szereplők. Az első film 2019-ben érkezett meg a mozikba, majd 2022-ben érkezett a folytatás, ami Dél-Franciaországban mutatta be a család vakációját és a történetük alakulását. 

Tavasszal jelentek meg a pletykák, hogy ismét dolgoznak a projekten, először arról szóltak a hírek, hetedik évadot kaphat a sorozat. Ám most elárulták, újabb film készül. Ezt egy podcast során Imelda Staunton is megerősítette, aki szerepelt a sorozatban. 

Rendben. Lesz egy film... egy utolsó... tessék

– mondta a műsorban. 

Az információk szerint ezzel tervezik lezárni a Crawley család történetét, ami az 1920-as években folytatódik, ahol a második film véget ért. A forgatásokat Highclere-kastélyban kezdik meg, ahol szinte az egész sorozat játszódott. 

A történetről még nem sokat árultak el, az viszont biztos, hogy a teljes szereplőgárda visszatér. Ezért is volt nehéz megtalálni az ideális időpontot a forgatásra. A harmadik filmben szerepel Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern, Michelle Dockery, Laura Carmichael, Dominic West, Paul Giamatti, Jim Carter, Phyllis Logan, Robert James-Collier, Joanne Froggatt, Allen Leech, Penelope Wilton, Lesley Nicol és Michael Fox. 

Az első két film akkora sikernek bizonyult, hogy a harmadik biztosnak tűnt, de a legnagyobb probléma a szereplők összehozásának logisztikája volt, mivel a naplóik annyira tele vannak

– nyilatkozta egy bennfentes a DailyMailnek. 

A munkálatokat a nyáron kezdhetik el a birtokon, a film leghamarabb 2025-ben érkezhet. A történetet ismét Julian Fellowes írja, és a második film rendezője is visszatér. 
 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves