Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Titok

Megszólalt A korona színésznője, ezért lett elege Erzsébet királynő szerepéből

2023. december 11.

2 perc olvasás

ELLE

erzsébet királynő a korona claire foy
Megszólalt A korona színésznője, ezért lett elege Erzsébet királynő szerepéből
© IMDB

A korona színésznője sok mindent elárult. 


Claire Foy színésznő A korona első két évadában alakította Erzsébet királynőt. A színésznő nagyszerű teljesítményt nyújtott, és az emberek imádták a néhai  brit uralkodó szerepében. Most azonban kiderült, hogy miért örült a távozásának.

Nagyon szeretem azokat az embereket, akik még mindig csinálják a műsort, de a józan eszem miatt akkor fejeztem be a műsort, amikor befejeztem... Elengedtem, és továbbléptem, szerintem ez teljesen egészséges

– nyilatkozta nemrég Claire Foy.

A színésznő hozzátette, hogy nem gondolja, hogy Erzsébet királynő karaktere az egyetlen szerep, ami őt meghatározza, de közben óriási megtiszteltetés neki, hogy az emberek szerették a néhai brit uralkodóként is, de nagyon várta azt is, hogy mi jön a karrierjében A korona után.

Nem tehetem meg senki másért, ezért a döntéseim pusztán azon alapulnak, hogy mit akarok csinálni. Tényleg ennyi. Ez egy igazán önző dolog

– tette hozzá a népszerű színésznő.

Jönnek az utolsó részek

December 14-én a Netflix bemutatja A korona 6. évadának utolsó részeit. A rossz hír, hogy több évad nem készül a népszerű sorozatból, de legalább az utolsó részekben láthatják a rajongók, hogyan bontakozik ki Katalin hercegné és Vilmos herceg szerelme, valamint Károly király és Kamilla királyné esküvőjére is sor fog kerülni. Az biztos, hogy nagyon sok izgalomban lesz részük a rajongóknak. Mint megírtuk, Katalin és Vilmos kapcsolatának a bemutatásáról már kikerültek fotók, amiket ide kattintva tekinthetsz meg. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves