Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Friends

Valójában ezért szerepelt Bruce Willis a Jóbarátokban

2022. november 07.

1 perc olvasás

Kurucz Barbara

jóbarátok sorozat jóbarátok sorozat Bruce Willis Matthew Perry
Valójában ezért szerepelt Bruce Willis a Jóbarátokban
© Fotó: NBC / Getty Images

Bruce Willis a Jóbarátok 6. évadában alakította Pault, és számos emlékezetes pillanatot okozott. Ám azt kevesen tudják, hogy valójában egy fogadás miatt vállalta el a szerepet. 


A Jóbarátok korszakalkotó sorozatnak számított a kilencvenes években, így nem csoda, hogy számos hollywoodi színész, színésznő feltűnt a szitkomban. Többek között Bruce Willis is kapott egy mellékszerepet. 

Így került be Bruce Willis a Jóbarátokba 

Bruce Willis és Matthew Perry közösen szerepeltek a Bérgyilkos a szomszédom című vígjátékban. A két színész a forgatáson összebarátkozott, és kifejezetten jó kapcsolat alakult ki közöttük. A maffia-komédia sikerében Bruce Willis nem volt biztos, ám Perry érezte, hogy nagy siker lesz. 

A színészek végül fogadást kötöttek, aminek az volt a tétje, hogy Bruce Willisnek szerepelnie kell a Jóbarátokban. A Bérgyilkos a szomszédom végül hatalmas siker lett, három héten keresztül vezetette a sikerlistát az amerikai mozikban, és globálisan 106 millió dollár bevételt hozott. 

Bruce Willis végül három epizódon keresztül alakította Ross barátnőjének, Elizabethnek az apját. A szerep nagyon jól állt neki, a rajongók imádták Pault, aki a történet szerint még egy rövidebb viszonyba is belekezdett Rachellel. 

A színész a szerepért kapott fizetését több jótékonyság alapítványnak ajánlotta fel. Ám Bruce is jól járt a karakterrel, mivel az alakítását Emmy-díjjal jutalmazták. 
 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves