Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Vallomás

A Jóbarátok színésze bevallotta: majdnem belehalt a függőségébe

2022. október 20.

1 perc olvasás

ELLE
jóbarátok függőség Matthew Perry halálközeli élmény
 A Jóbarátok színésze bevallotta: majdnem belehalt a függőségébe
© Getty Images/Frederick M. Brown

A Jóbarátok sztárja, Matthew Perry őszintén vallott a küzdelmeiről. 


2018-ban a drogozás miatt repedt szét Matthew Perry vastagbele. A Jóbarátok népszerű sztárja írt egy emlékiratot, ami november 1-én jelenik meg. A színész a Friends, Lovers and the Big Terrible Thing című önéletrajzi könyvben meséli el részletesen, hogyan küzdött meg a démonjaival. A legfelkavaróbb részletek a People magazin címlapján már napvilágot láttak. 

Az orvosok azt mondták a családomnak, hogy 2 százalék esélyem van túlélni

- idézte Matthew Perry szavait a magazin. 

A színész hozzátette, hogy gépek tartották életben, valamint két hétig kómában volt, miután 2018-ban szétrepedt a vastagbele. Matthew Perry összesen 5 hónapot töltött kórházban, majd  9 hónapig sztómazsákot kellett hordania. Köztudott, hogy a világsztárnak már a 90-es években voltak problémái, amikor a Jóbarátok című sorozatot forgatták. 

De voltak évek, amikor józan voltam ezalatt. A 9. évad volt az az év, amikor végig józan voltam. És találd ki, melyik évadban jelöltek a legjobb színésznek? Úgy voltam vele: Ez elárul valamit.

Nem tudtam, hogyan álljak le

- tette hozzá.

A színész most már tiszta, valamint jól érzi magát a bőrében, de nem árulta el, hogy pontosan, mióta nem nyúlt kábítószerhez: 

Továbbra is minden napot számolok

- mondta.


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves