Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Régi kedvenc

Most már biztosan visszatér Bridget Jones! Ezt lehet tudni a 4. filmről

2024. április 10.

2 perc olvasás

Szentkuty Nikolett

film bridget jones bridget jones naplója emma thompson folytatás renee zellweger
Most már biztosan visszatér Bridget Jones! Ezt lehet tudni a 4. filmről
© 7e Art/Universal Pictures / Photo12 via AFP

A rajongók már nagyon várják Bridget Jones visszatérését!


Hivatalosan is megerősítették, hogy Bridget Jones története a filmvásznon is folytatódik, amit a közönség hatalmas örömmel fogadott.

A nagysikerű vígjáték negyedik része a Mad About A Boy (magyarul a könyv alapján valószínűleg a Bolondulásig) címet kapja majd, és természetesen ezúttal is Helen Fielding könyve alapján készül el.

A forgatás májusban kezdődik el, ezt már a hivatalos források is megerősítették, és a tervek szerint 2025 Valentin-napján mutatják majd be a filmet, de az is kiderült, hogy mely szereplők térhetnek vissza a folytatásban.

Nincs Bridget Jones Renée Zellweger nélkül

Az már biztos, hogy Renée Zellweger és Hugh Grant a régi szerepeikben láthatóak majd az új részben, és azt is bejelentették, hogy a harmadik részben a szülészorvost alakító Emma Thompson, és további két brit színész, Chiwetel Ejiofor és Leo Woodall is feltűnnek a produkcióban.

A filmet Michael Morris rendezi majd a 2013-as, azonos című regény alapján, a film forgatókönyvét pedig szintén Helen Fielding írta.

A kötetek és a filmek sorrendjében van egy kis zavar, ugyanis a megjelenési sorrendjeik nem egyeznek – bár az írónő sem mindig egymásra építve írta meg a történet bizonyos elemeit.

A hazánkban 2014-ben megjelent Bolondulásig című könyv a harmadik Bridget Jones-kötet, ezt követte a 2016-os folytatás Bridget Jones babát vár címmel, bár a történet szerint ez a korábbi eseményszál, hiszen a Bolondulásig című kötetben a főszereplő már özvegyként és kétgyermekes anyaként éli az életét. A filmek közül azonban a terhességről szóló vígjáték készült el 2016-ban, a harmadik könyv megfilmesítésére pedig mostanáig kellett várni.

Bár mindenkit nagyon érdekel, de arról egyelőre nincs információ, hogy a Marc Darcy-t megformáló Colin Firth visszatér-e valamilyen formában, ám a könyvből kiindulva a történet szerint az ő karaktere meghal, így előfordulhat, hogy a rajongóknak nélkülözniük kell majd.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves