Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

MOVIE

Hatalmas bejelentés: jön az új Bridget Jones-film!

2024. február 27.

2 perc olvasás

ELLE

film bridget jones bridget jones naplója renéee zellweger
Hatalmas bejelentés: jön az új Bridget Jones-film!
© Universal Pictures / StudioCanal / Collection ChristopheL via AFP

Örülhetnek a Bridget Jones rajongói, mivel a friss értesülések szerint érkezik a következő film! 


Évekkel ezelőtt hatalmas sikert aratott az első Bridget Jones-film, amit nem sokkal később követett is a folytatás. Ezután 12 évet kellett várni a harmadik részre, ami hasonlóan szórakoztató lett, mint az előzmények. Az információk szerint újabb folytatás érkezhet, a forgatást pedig hamarosan el is kezdik!

Érkezik a következő Bridget Jones-film! 

A Daily Mail információ szerint a stáb elkezdett dolgozni a Bridget Jones folytatásán, a forgatást pedig hamarosan el is kezdik. A hírek szerint Renée Zellweger már házat keres Londonban, mivel májusban kezdik majd el a munkát. 

Bridget visszatért, és hamarosan átveszi az uralmat Londonban. Már folyamatban van a helyszínek feltérképezése, és az összes előmunkálat megtörtént. Volt némi bizonytalanság azzal kapcsolatban, hogy elkészül-e, de jön a film. Renée izgatott, hogy visszahozza Bridgetet. Annyira imádja a karaktert. A Bridget Jones-láz várhatóan idén tavasszal végigsöpör Londonon

– nyilatkozta a forrás a Daily Mailnek

Az nem tudni, hogy Colin Firth és Hugh Grant visszatérnek-e, Grant már az utolsó filmben sem szerepelt. A történet szerint meghalt, de a film végén kiderült, életben van, így könnyedén lehet, hogy látható lesz a folytatásban. Colin Firth szintén a visszatérők között lehet, hiszen eddig az összes filmben szerepelt.

Az információk szerint a 4. film Helen Fielding 2013-as regényén, a Bridget Jones naplója 3. – Bolondulásig című könyvén alapszik. Ebben az ötvenes éveiben járó Bridget ismét egyedül van, és két gyerekről is gondoskodnia kell, miközben még mindig keresi a szerelmet.  


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves