Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 3

Videó: Így folytatódik a Bridgerton! Itt van az első 5 perc az új évadból

2024. május 15.

2 perc olvasás

ELLE

bridgerton Netflix sorozat videó a Bridgerton család
Videó: Így folytatódik a Bridgerton! Itt van az első 5 perc az új évadból
© IMDb

Már nem kell sokat várni A Bridgerton család 3. évadára, hogy a Netflix fokozza az izgalmakat, újabb részletet adtak ki a sorozatból. 


Két év után visszatér A Bridgerton család, a sorozatrajongók pedig már nagyon várják, hogy láthassák, hogyan folytatódik a kosztümös dráma. Az elmúlt hetekben folyamatosan jelentek meg a sorozattal kapcsolatos információk, és több előzetes is érkezett, most azonban nyilvánossá tette a Netflix az első 5 percet az új szezonból. 

Így folytatódik A Bridgerton család 

Május 16-án folytatódik a sorozat, ami most két részletben kerül majd fel a Netflixre. Az évad második fele majd június 13-án érkezik. Több részlet is kiderült már a folytatásról, például azt is tudjuk, hogy idén a legtöbb fókuszt Colin és Penelope kapcsolata kapja majd, akik ebben a szezonban közelebb kerülnek egymáshoz. 

Ám a többi szereplő is fontos szerepet kap, hiszen Kate és Anthony házasságát is jobban bemutatják, ahogyan Eloise és Penelope barátsága is kiemelt történetszál lesz. A két barátnő kapcsolata akkor romlott meg, amikor fény derült Penelope titkára, a kérdés az, miként tudják rendezni a konfliktusukat. 

A Netflix sorozata ezekkel a kérdésekkel foglalkozik már rögtön az első részben, hiszen a sorozat azzal indul, hogy mindenki visszatér Londonba. Újabb szezon kezdődik el, mindenki az első bálra készülődik, amikor új hölgyeket vezetnek be a társaságba. Colin is visszatér a külföldi útjáról, és rögtön elvarázsolja az előkelő hölgyeket. Ha többet szeretnél tudni a folytatásról, ide kattintva elérheted a részletet, amit a Netflix kiadott. 

Shonda Rhimes, a sorozat alkotója pár nappal ezelőtt elárulta egy interjúban, vannak tervei a következő évadokra. Nem hozta nyilvánosságra, kiről szól majd a következő szezon, annyit viszont elmondott, nagyjából a hatodik évadig átbeszéltek már mindent. 
 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves