Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 3

A Bridgerton alkotója hatalmas titkot árult el a sorozatról, kiderült, hány évadot terveznek

2024. május 13.

2 perc olvasás

ELLE

bridgerton Netflix sorozat a Bridgerton család
A Bridgerton alkotója hatalmas titkot árult el a sorozatról, kiderült, hány évadot terveznek
© IMDb

Hamarosan érkezik a Bridgerton 3. évada, a sorozat alkotója most új információkat árult el a folytatásról. 


Május 16-án érkezik a Bridgerton 3. évada, amit már nagyon várnak a rajongók. Szerencsére a sorozat nagyon sikeres, a Netflix ezért már a 4. szezont is berendelte belőle. A széria alkotója, Shonda Rhimes elárult pár izgalmas információt. 

Még több évad érkezhet a Bridgertonból 

Hatalmas sikert aratott a Bridgerton 1. évada, ezért a Netflix nem sokkal a premier után meg is rendelt belőle még 3 évadot. Így biztosították a rajongókat, hogy a sorozat biztosan nem marad befejezés nélkül. Minden szezon A Bridgerton családon alapszik, ami Julia Quinn könyvsorozata. Az írónő úgy alkotta meg a regényeket, hogy minden könyvnek másik testvér a főszereplője. A többiek is feltűnnek ezekben, de nincs olyan nagy szerepük. 

Összesen 8 könyv készült, így minden testvér szerelmi életét külön mutatta be az írónő. A sorrend eddig változatlan volt, ám a 3. évaddal felborította ezt Shonda Rhimes, és Penelope és Colin románcát előrébb hozta. 

Nagyon világos volt, hogy ha az 1. évad végén fel akarjuk fedni, hogy Penelope Lady Whistledown, akkor tényleg csak egy évadunk van, amikor ez működhet, hogy titkolózik – és utána láthatjuk, ahogy Eloise felfedezi

– magyarázta Shonda Rhimes a Varietynek. Az alkotó nem részletezte, hogy melyik könyv lesz a következő, de sokan reménykednek benne, hogy mostantól sorban haladnak majd a könyvekkel.

Shonda Rhimes azt tervezi, hogy az összes Bridgerton szerelmi életét képernyőre viszi, ha még lesz öt évad a sorozatból, akkor 2030 körül érhet véget. 

Van egy nagyon konkrét tervem arra vonatkozóan, hogy hova megyünk minden szezonban. Mert tényleg el kell kezdeni rendezni a többi testvért, és azt, hogy mi történik velük, hogy a következő szezonra átvigyük őket. Már sok dolgot átbeszéltünk, azt hiszem a 6. vagy talán a 7. évadig. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves