Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 3

Új fotók érkeztek a Bridgerton 3. évadából, fontos dolgok derültek ki belőlük

2024. április 18.

2 perc olvasás

ELLE

bridgerton Netflix sorozat a Bridgerton család
Új fotók érkeztek a Bridgerton 3. évadából, fontos dolgok derültek ki belőlük
© Instagram/@netflixuk

Hamarosan érkezik A Bridgerton család 3. évada, így a Netflix új fotókat közölt a folytatásból. 


Május 16-án visszatér a Netflix egyik legnépszerűbb sorozata, A Bridgerton család. Már a harmadik évadánál tart a széria, és a streaming már azt is bejelentette, biztosan lesz 4. szezon. Addig azonban még várni kell, hiszen a 3. évad is csak májusban érkezik, amihez most újabb fotókat adott ki a streaming!

Izgalmas fotók érkeztek A Bridgerton család 3. évadához 

Egyre több fotót és videót ad ki a Netflix a sorozat 3. évadával kapcsolatban. Ez persze nem véletlen, hiszen május 16-án érkezik az első 4 epizód, a folytatás júniusban kerül majd fel a streamingre. 

Az elmúlt hetekben már kiderült, hogy Penelope és Colin kapcsolata feszültséggel indul, amin a rajongók annyira nem lepődtek meg. Ahogyan azt is tudjuk, a 3. évadban szeretnék egy kicsit jobban bemutatni Kate és Anthony házasságát. Az előző szezon végén házasodtak össze, a rajongók nem is látták az esküvőt. Ám az alkotók szeretnének nekik kicsit több képernyőidőt adni. 

A friss fotók alapján nagyobb szerepet kap Francesca, aki az előző évadokban csak mellékszereplő volt. A rajongók úgy gondolják, hogy Kate ebben az évadban anya lesz, mivel a könyvekben több közös gyermeke is születik a párnak. Nem lehet tudni, hogy mennyire követi az új évad az aktuális könyv cselekményét, mindenesetre a rajongók reménykednek abban, hogy nem sok dolgot változtatnak meg. 

A Bridgerton 3. évadában Colin és Penelope lesznek a főszereplők, de ugyanúgy bepillantást kaphatunk az egész család elétébe. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves