Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

SEASON 3

A Bridgerton sztárja sosem látott fotókat osztott meg a 3. évad forgatásáról

2024. június 19.

2 perc olvasás

ELLE

bridgerton Netflix sorozat a Bridgerton család Nicola Coughlan
A Bridgerton sztárja sosem látott fotókat osztott meg a 3. évad forgatásáról
© IMDb

Nicola Coughlan az Instagramra töltött fel pár kulisszák mögötti felvételt a Bridgerton forgatásáról! 


Bridgerton lázban égnek a sorozatrajongók, hiszen június 13-án megérkezett a Netflixre a sorozat folytatása. A 3. évad igazán izgalmasan alakult, így a nézők már alig várják a folytatást, hiszen számos kérdésre nem kaptunk választ. Sajnos a 4. évadra még várni kell, de a 3. évad is tartogat még izgalmakat!

Sosem látott fotók jelentek meg a Bridgerton forgatásáról 

A 3. évad Nicola Coughlan és Luke Newton körül forgott, hiszen ebben a szezonban Penelope és Colin románca volt a fő történetszál. Emellett most derült ki mindenki számára, hogy kicsoda valójában Lady Whistledown. Mindkét cselekményszál tartogatott izgalmas pillanatokat, így érhető, hogy a rajongók a premier után már nagyon várták a folytatást. 

Az elmúlt időszakban az alkotók és a színészek számos titkot elárultak, Nicola például azt is megmutatta, hogy az egyik szexjelenet forgatása közben eltörtek egy bútort. A színésznő most újabb kulisszák mögötti pillanatokat mutatott, és feltöltött pár analóg kamerával készült felvételt, amelyek még forgatási időszak alatt készültek. 

A feltöltött fotók jelentős része az esküvői jelenet forgatása közben készült. A felvételek alapján mindenki nagyszerűen szórakozott a forgatási szünetekben, sokat nevettek és viccelődtek. Nicola nem először tesz közzé különleges privát fotókat, így nagy valószínűséggel a következő időszakban még fog posztolni pár kulisszák mögötti pillanatot. 

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves