Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

QUEEN Charlotte

Aggódnak a Bridgerton rajongói, ez a karakter távozhat a sorozatból

2024. július 12.

2 perc olvasás

ELLE

bridgerton Netflix sorozat a Bridgerton család
Aggódnak a Bridgerton rajongói, ez a karakter távozhat a sorozatból
© IMDb

A Bridgerton család rajongói aggódnak az egyik karakter jövője miatt, sokak szerint már nem sokáig látható a sorozatban. 


Idén jelent meg A Bridgerton család 3. évada, és már az is biztos, hogy érkezik a 4. szezon. Ám az alkotók még nem állnak meg itt, állítólag már a 7. évadra vonatkozóan is vannak terveik. A rajongók azonban aggódnak, hogy az egyik karakterük már nem sokáig fog szerepelni a sorozatban. 

A Bridgerton egyik legnépszerűbb karakterét miatt ezért aggódnak

A Bridgerton család a régens korszakban játszódik, III. György király uralkodása alatt. Ekkoriban a király a betegsége miatt nem tudta ellátni a feladatait, ezért a fia, IV. György vette át helyette az uralkodást. A királynak és a régensnek nincs nagy szerepe a sorozatban, ám Sarolta királyné annál fontosabb szereplő. 

Ám a rajongók aggódnak, hogy már nem sokáig látható a színésznő a szériában, mivel a valódi Sarolta királyné 1818-ban meghalt. A Bridgerton család története a könyvek szerint 1813-ban kezdődött el, ezek alapján a 3. évad 1815-ben játszódik, így a színésznő még három évadban szerepelhetne, mielőtt kiírják. 
Mivel a karakter nagyon népszerű, így a rajongókat is aggasztja a dolog. A TV Line-nak korábban nyilatkozott Jess Brownell, a sorozat egyik alkotója, a riporter pedig azt is megkérdezte tőle, mi a tervük Sarolta királyné karakterével. 

Imádom Golda Rosheuvelt, és szerintem fantasztikus a szerepében. Shonda [Rhimes] és én éppen most döntöttük el, hogy egy másik dimenzióban vagyunk. Lehetséges, hogy ebben az idővonalban Sarolta királyné örökké élhet

– válaszolta a showrunner. 

Jess szerint a sorozat az alternatív valóságban játszódik, ezért nem is szeretnének feltétlenül hűek maradni a történelemhez. Emiatt a könyvekkel ellentétben nem határozták meg, hogy melyik évben kezdődött el a sorozat. Így több lehetőségük van arra, hogy változtassanak az idővonalakon. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves