Quantcast

#Festival

Bejelentették a Coachella fő fellépőit – Harry Styles először állhat színpadra

Bejelentették a Coachella fő fellépőit – Harry Styles először állhat színpadra
© Arturo Holmes/Getty Images

Észak-Amerika legnagyobb zenei fesztiválját idén áprilisban tervezik megtartani.

A koronavírus-járvány kirobbanása óta négyszer halasztották el a Coachella fesztivált, és az omikron variáns terjedése miatt még mindig nem biztos, hogy idén sikerül-e megtartani, ám a szervezők, úgy tűnik, bizakodóak. Közzétették ugyanis a 2022-es Coachella sztárfellépőit: áprilisban a nagyszínpadra lép Harry Styles, Billie Eilish, Kanye West és az újra összeállt Swedish House Maffia is. Akárcsak a Glastonbury esetében, úgy a Coachellánál is igaz, hogy Billie Eilish lesz a legfiatalabb fellépő a fesztivál történetében.

A fesztivál teljes lineupját még nem tették közzé, ennek ellenére a Coachella már így is teltházas. Áprilisban a megszokott módon, két hétvégén tartják meg a koncerteket, a Los Angelestől keletre fekvő kisvárosban, Indióban.

Ahogy a The Guardian is emlékeztet rá, hogy az eredetileg 2020 áprilisára kitűzött fesztivál fő fellépői között Frank Ocean és Travis Scott is szerepelt, előbbi 2023-ra ütemezte át a fellépését, míg utóbbi az Astroworld-koncerten történt tömegtragédia miatt került le a listáról.