Quantcast

A legjobb horror filmek és thrillerek borzongós estékre

A legjobb horror filmek és thrillerek borzongós estékre

Hamarosan mind elérhető a Netflixen!

Ha nincs kedved idén jelmezt kitalálni, sminkelni vagy nagyobb erőfeszítéseket tenni a halloweeni bulihoz, teljesen megértünk. Miért ne tölthetnéd október utolsó napját egyedül, vagy akár a barátaiddal édességekkel feltankolva, filmmaratont tartva?

A horror és a thriller igazi kedvelőinek ez a kedvenc napja az évben, tökéletes alkalom, hogy felelevenítsd kedvenceidet. Ha készen állsz egy hátborzongató estére, mutatjuk a régi klasszikusokat és az újdonságokat is, melyek a hónapban érkeznek a Netflixre.

Wounds

A-listás sztárok tűnnek fel ebben a filmben, többek között Armie Hammer, Dakota Johnson és Zazie Beets. Hammer egy pultost alakít, akit, miután megtalál egy eltűnt telefont, ijesztő látomások kezdenek gyötörni.

Bemutató dátuma: október 18.

Átok 2

Sarah Michelle-Geller és Amber Tamblyn főszereplésével 2006-ban mutatták be a kultfilm második részét.

Bemutató a Netflixen: október 11.

Haunted, 2. évad

A Netflix saját gyártású sorozata valódi embereket mutat be, különös szupererőkkel és ijesztő történetekkel.

Bemutató: október 11.

Madarak a dobozban (Bird Box)

Idén mutatta be a Netflix, pár nappal a premier után szinte az egész világ erről a titokzatos filmről beszélt. Sandra Bullock fantasztikus alakítása miatt érdemes megnézni a horrort.

Holtodiglan (Gone Girl)

Ez a klasszikus Gillian Flynn bestseller regénye alapján készült. A bonyolult szerelmi történet főszereplőit Rosamund Pike (Osca-díjra jelölték az alakítását), Ben Affleck és Neil Patrick Harris játssza. A cselekmény két órán keresztül, az utolsó percig garantáltan az orrodnál fogva fog vezetni. Készülj fel, hogy a rendező, David Fincher a cselekmény rengeteg csavarjával tett róla, hogy egy másodpercig se tudd levenni a szemed a képernyőről.

The Chilling Adventures of Sabrina

Kiernan Shipka lett az új Sabrina Spellman, a sorozat az eredetihez képest teljesen új irányt vett. Az epizódok viccesek és szórakoztatóak, sokkal lidércesebb hangulatúak, mint az eredeti. Tökéletes néznivaló Halloweenkor.

Psycho

Alfred Hitchcock 1960-as filmje a Bates Motelben zajló eseményeket mutatja be, Vera Miles főszereplésével. A filmklasszikus a popkultúra ikonikus alkotása lett, amit már akár Netflixen megnézhetsz.

American Horror Story

Ryan Murphy alkotásának összes évada elérhető a szolgáltatón. Ha horrorra vágysz, kedvedre válogathatsz a boszorkány, elmegyógyintézet, kísértetjárta ház vagy vámpír (Lady Gaga is szerepel benne) tematikájú évadok között.

Stranger Things

Ha még nem fejezted be a harmadik évadot (vagy nem kezdted el egyáltalán), itt az ideje, hogy felülj a nosztalgiavonatra, ami visszarepít egészen a nyolcvanas évekig. Nincs jobb időpont, hogy belevágj, mint a Halloween.

A bárányok hallgatnak

A filmtörténelem egyik legkultikusabb horrorfilmje. A kannibál Hannibal Lecter (Anthony Hopkins) történetét és az utána nyomozó Clarice Starling (Jodie Foster) történetét meséli el. 1991-ben, a megjelenés évében 5 Oscar-díjat is nyert!

Anyám!

A Jennifer Lawrence, Javier Bardem és Michelle Pfeiffer főszereplésével készült horrorfilm 2017 óta elérhető a Netflixen. A cselekmény középpontjában Lawrence karaktere áll, aki folyamatosan szenved és küzd attól a perctől kezdve, hogy két titokzatos idegen szállást kér az otthonukban.

Horrorra akadva 2

Ha inkább nevetnél, mint ijedeznél filmnézés közben, a Horrorra akadva neked való film lesz. A Wayan testvérek kultikus filmjének második és harmadik része elérhető a szolgáltatón.

Jóbarátok

Ha szeretnél nevetni egy jót anélkül, hogy kiesnél az ünnepi hangulatból, nézd meg a sit-com sorozat halloweeni epizódjait. Kedvencünk a nyolcadik évad hatodik része, 'A Haloween Parti'.