Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

HALFTIME SHOW

Elképesztő, hogy ki csatlakozik Rihannához a Super Bowlon

2023. február 06.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara

Adele barátnők énekesnő koncert Rihanna super bowl
Elképesztő, hogy ki csatlakozik Rihannához a Super Bowlon
© Christopher Polk/NBC / Getty Images

Adele hatalmas bejelentést tett, mivel csak azért utazik a Super Bowlra, hogy Rihannát támogassa. 


Idén a Super Bowlon Rihanna lép fel. A koncertet már várják a rajongók, hiszen az énekesnő évek óta nem lépett fel, és új dallal sem jelentkezett, így biztosan hatalmas meglepetéssel készül. Adele, aki már régóta barátja az énekesnőnek, most elárulta, hogy csatlakozik hozzá. 

Adele ott lesz a Super Bowlon

Az énekesnő Las Vegasban, a koncertjén jelentette be a nagy hírt, hogy támogatni szeretné a barátnőjét a Super Bowlon. Pontosan nem árulta el, hogy ez mit jelent, ám annyi biztos, hamarosan Arizonába utazik.

Csak Rihannáért megyek. 

Sokan nem tudják, de a két énekesnő évek óta közeli barátságban áll. 2018-ban, egy interjú során Adele megható szavakkal beszélt Rihannáról, kiemelte a határozottságát, szakmai felkészültségét, és a rettenthetetlenségét. 

Adele egyébként sosem lépett még fel a Supe Bowlon, pár évvel ezelőtt felkérték, de visszautasította, azt mondta, talán majd máskor. Éppen ezért tartja lázban az embereket a bejelentése, sokan úgy vélik, hogy pár dal erejéig talán ő is csatlakozik. Hiszen meglepetésvendégek korábban is voltak. 

Rihanna visszatér

Hat év után először áll színpadra az énekesnő, az informátorok szerint nagyon készül a visszatérésre. ASAP Rocky korábban egy interjúban elárulta, hogy a próbák miatt Rihanna rengeteg időt tölt a zenével, aminek köszönhetően tele van új ötletekkel, és elképesztően izgatott. Az 57. Super Bowlt magyar idő szerint február 13-án hajnalban rendezik meg, Arizonában. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves