Quantcast
Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Fehérnemű

Rihanna fehérneműben mutatta meg szülés utáni alakját

2022. november 04.

2 perc olvasás

Kurucz Barbara
divatbemutató Rihanna Savage x Fenty szülés utáni fotó
Rihanna fehérneműben mutatta meg szülés utáni alakját
© Fotó: Axelle/Bauer-Griffin / Getty Images

Úgy tűnik Rihanna a szülés után belevetette magát a munkába, hiszen új dalt adott ki, és hamarosan feltűnik a Savage x Fenty divatbemutatóján. 


Az énekesnő fehérneműmárkája hatalmas sikernek örvend, a Savage x Fenty merész darabjaiért sokan rajonganak. Hamarosan elérhetővé válik a márka szokásos fehérneműbemutatója, amiben Rihanna is feltűnik. 

Rihanna fehérneműre vetkőzött a szülés után

Szinte már hagyomány, hogy minden évben ősszel érkezik Rihanna különleges divatbemutatója. A Savage x Fenty show ötvözi a művészetet a divattal és a zenével. Az eddigi divatbemutatókon olyan sztárok vettek részt, mint Demi Moore vagy Cindy Crawford. A hírességek láthatóan szívesen vállalják a modellkedést, az elkészült felvételek pedig az mutatják, hogy mindig nagyon jó hangulatban telik a forgatás. 

Rihanna minden évben felbukkan a bemutatón, így most sem hiányozhat a modellek közül. Már a beharangozó videókban feltűnt, az egyik felvételen szexi fekete body-t visel. A fehérnemű nem takar sokat, és az énekesnő a videóban szexi táncot lejt. 

Egy másik kisfilm is készült a bemutatóhoz, itt Rihanna szintén fekete fehérneműt visel, és táncol. Csupán pár másodpercig tűnik fel, a fő hangsúly itt a táncosokon van. 

Rihanna ismét kivette a részét a kreatív munkából, és nagyban hozzájárult a különleges látvány megteremtéséhez. Igazi fantáziavilágot alkottak, mely szinte magával ragadja a nézőt. Korábban így nyilatkozott a divatbemutatóról.

Azt akarjuk, hogy az emberek jól nézzenek ki, és jól érezzék magukat. Azt akarjuk, hogy szexinek érezd magad, és közben jól szórakozz. 

Ez az első alkalom, hogy Rihanna fehérneműben mutatkozik a szülése után. Korábban többször reklámozta már a Savage x Fenty darabjait, de a gyermeke megszületése óta erre nem volt példa. A márka számára mindig is fontos volt, hogy mindenki számára elérhetőek legyenek a darabok, éppen ezért nagyon széles méretskálával rendelkeznek. A Savage x Fenty Vol. 4 november 9-én válik elérhetővé az Amazon Prime felületén. 


Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves