Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Scandal, scandal

Nagy a botrány A szolgálólány meséje 6. évada körül

2023. március 29.

2 perc olvasás

ELLE

botrány sorozat A szolgálólány meséje
Nagy a botrány A szolgálólány meséje 6. évada körül
© Instagram/A szolgálólány meséje

A szolgálólány meséje hamarosan visszatér. 


A szolgálólány meséje sorozatfőnöke, Bruce Miller a 6. évad előtt mondott fel. A producer azonban nem távozik véglegesen, csupán azért nem vesz részt a munkálatokban, mert a történet új szériájára akar összpontosítani. A The Testaments című sorozat megjelenéséről egyelőre nincsen túl sok információ.

Ki marad?

A The Hollywood Reporter szerint Eric Tuchman és Yahlin Chang írók fogják átvenni Bruce Miller feladatait. Sok rajongó az aggodalmát fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy Miller pont az utolsó évad előtt lép le, de a sorozatfőnök állítja, hogy a munkálatok jó kezekben vannak, és a nézők  egy nagyon izgalmas évadra számíthatnak.

Ezt lehet tudni az új sorozatról

 A The Testaments című sorozat szintén könyv alapján készül, 15 évvel A szolgálólány meséje után fog játszódni. Három jól ismert karaker benne lesz: Lydia néni, Agnes és Daisy. Miller célja, hogy az új szériát a rajongók szeressék annyira, mint az elődjét, éppen ezért nem akart a két dologgal egyszerre foglalkozni.

Ekkor jön a 6. évad

A rossz hír, hogy a forgatások idén augusztusig nem fognak elkezdődni, így valószínűleg valamikor 2024 vége felé debütál a befejező évad. Az első trailer talán jövő év elején fog megjelenni, de sajnos még nagyon sokat kell várnunk, hogy megtudjuk, hogyan fejeződik be June története.

Ha esetleg azok közé tartozol, akik még az 5. évadot sem pörgették ki, megmutatjuk az előzetest kedvcsinálóként. Az biztos, hogy a legutóbbi évad rendkívül izgalmasra és erősre sikerült, sőt volt olyan jelent is, ami a rajongóknál teljesen kiverte a biztosítékot. A készítők célja, hogy a 6. évad még az előzőt is überelje.

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves