Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Királyi család

Hihetetlen: A koronában megváltoztatták Katalin hercegné és Vilmos herceg első találkozását

2023. december 15.

3 perc olvasás

ELLE

diana hercegné királyi család Vilmos herceg a korona Katalin hercegné
Hihetetlen: A koronában megváltoztatták Katalin hercegné és Vilmos herceg első találkozását
© IMDB

Katalin hercegné és Vilmos herceg történetét kiszínezték A koronában. 


December 14-én megjelentek a Netflixen A korona 6. évadának utolsó részei. Katalin hercegné szerepét Meg Bellamy kapta meg, és a sorozatban bemutatják, hogyan bontakozott ki a szerelmük Vilmos herceggel az egyetemi éveik alatt. Azonban egy fontos változtatást tettek a széria készítői. Vigyázat, spoilerveszély!

Így találkoztak először a sorozatban 

A korona 6. évadának 7. részében egy visszaemlékezés történik. A történet szerint 1996-ban Diana hercegné és Vilmos herceg a The Big Issue magazint árulják jótékony célra, amikor megjelenik Kate Middleton és az édesanyja, Carole Middleton, akik éppen ünnepi ruhát vásároltak. Kate vesz egy újságot Dianatól, amire a hercegné azt mondja a fiának, hogy „köszönd meg Kate-nek”. A jelenet végén pedig az látható, hogy a fiatal Katalin hálószobájának a fala tele van rakva Vilmos hercegről készült fotókkal. 

Ez történt a valóságban

Katalin hercegné és Vilmos herceg a valóságban először csak 2001-ben találkoztak a Szent András Egyetemen Skóciában. Közel két évig csak barátok voltak, és valójában az egyetem első éveiben másokkal randiztak. Katalin párja Rupert Finch volt, aki szintén feltűnik a sorozatban, őt Oli Green alakítja. Vilmos herceg egy korábbi interjúban azt mondta, hogy idővel észrevették, hogy sok közös van bennük, és nagyon élvezték egymás társaságát. 

Katalinról korábban az egykori bentlakásos iskolai szobatársa, Jessica Hay állította, hogy a hercegné Vilmos herceg posztereivel dekorálta ki a szobája falát. Katalin azonban megcáfolta ezeket a pletykákat, ám a beszélgetés alatt viccesen annyit reagált Vilmos herceg, hogy sok poszter lehetett róla: „Nem csak egy volt, hanem körülbelül 20”. Katalin azonban egyértelműen tagadta, hogy Vilmosról tett volna ki képeket a szobájában.

Ez az igazság a Diana hercegnével való találkozásról 

A korona készítői úgy csinálták meg Vilmos herceg és Katalin első találkozását, mintha Diana is jelen lett volna. A valóságban azonban Katalin sosem találkozott Diana hercegnével, és erről többször beszéltek Vilmossal, hogy nagyon bánják azt, hogy az élet így alakult. 

Nagyon szomorú vagyok, hogy soha nem lesz alkalma találkozni Kate-tel

– mondta sok évvel ezelőtt egy interjúban Vilmos herceg.

Később Katalin hercegné az eljegyzési gyűrűjével kapcsolatban szólalt meg, amit Dianától örökölt meg. A hercegné őszintén vallott arról, hogy még a méretük is ugyanaz Vilmos herceg édesanyjával, és nagyon sajnálja, hogy sosem ismerhették meg egymást. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves