Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

Sorozat

Fotó: Ilyen lesz Katalin hercegné és Vilmos herceg első csókja A koronában

2023. november 24.

2 perc olvasás

ELLE

Vilmos herceg a korona Katalin hercegné
Fotó: Ilyen lesz Katalin hercegné és Vilmos herceg első csókja A koronában
© Netflix

A korona utolsó évadának második felében látni fogjuk Katalin hercegnét is. 


December 14-én érkezik a Netflixre A korona 6. évadának második fele. Szomorú hír a rajongóknak, hogy ez az utolsó évad a királyi családról szóló sorozatból, de az örömet adhat nekik, hogy végre láthatják Katalin hercegné és Vilmos herceg szerelmét beteljesedni. 

Az első csók

A Netflixnek hála már láthattunk egy rövid ajánlót abból, hogy milyen lehet majd Katalin hercegné és Vilmos herceg első csókja a sorozatban. Valószínűleg a sorozat nem fog eltérni sokban a valóságtól, és azt fogják bemutatni, hogy Katalin és Vilmos barátsága, hogyan alakult szerelemmé, amikor mindketten a Szent András Egyetemen tanultak. 

Netflix

Először elutasította? 

Katie Nicholl királyi riporter nemrég azt állította, hogy egy névtelen informátor azt mondta neki, hogy azon az estén, amikor egy jótékonysági divatbemutatón Katalin hercegné elvarázsolta Vilmost, akkor még nem ment minden gördülékenyen. A herceg állítólag odahajolt Katalinhoz, hogy megcsókolja, de ő inkább elhúzódott, ugyanis nem akarta megkönnyíteni Vilmos dolgát. 

Határozottan kémia volt közöttük, és Katalin valóban nagy benyomást tett Vilmosra. És egy ponton, amikor Vilmos odahajolt, hogy megcsókolja, ő elhúzódott. Nem akart rossz benyomást kelteni, vagy túlságosan megkönnyíteni Vilmos dolgát

– mondta akkor a riporter.

Nos, ha A korona készítői is értesültek erről az információról, akkor talán ez is bemutatásra kerül majd? Mindenesetre izgatottan várjuk, hogy Katalin és Vilmos herceg románca kibontakozzon A korona utolsó részeiben. Az új évadban egyébként be fogják mutatni azt az időszakot is, amikor Harry herceg botrányt okozott egy kosztümjével, amit Halloweenre választott. Margit hercegnő és Erzsébet anyakirályné halála szintén ábrázolva lesz valamilyen módon. 

Via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves