Webshop
KERESÉS AZ ELLE CIKKEI KÖZÖTT

Írd be a keresett kifejezést (Min. 3 karakter)

A korona

„Felkavaró és gusztustalan” - Diana hercegné egykori komornyikja felháborodott A korona utolsó évada miatt

2023. október 17.

2 perc olvasás

ELLE

Netflix sorozat diana hercegné a korona brit királyi család új évad
„Felkavaró és gusztustalan” - Diana hercegné egykori komornyikja felháborodott A korona utolsó évada miatt
© Patrick Riviere / AFP

A rajongók már nagyon várják A korona következő évadát, ám nem mindenkinek nyerte el a tetszését.


A Netflix bejelentette, hogy A korona című sorozat folytatódik, és egyben be is fejeződik a 6. évaddal novemberben. Néhány előzetest már nyilvánosságra is hoztak, és az is kiderült, hogy a sorozat feleleveníti Diana hercegné halálának körülményeit is.

Paul Burrrel, a hercegné egykori komornyikja azonban úgy gondolja, a streamingszolgáltató és az alkotók helytelenül döntöttek, amikor ezt is beleírták a forgatókönyvbe, a nézőket pedig megpróbálta figyelmeztetni.

A korona máshogyan is folytatódhatott volna

A nézők többsége arra készül, hogy egy nagy adag papírzsebkendő társaságában fogja megnézni a sorozat következő évadát, amelyben bemutatják azt is, mi történt pontosan 1997. augusztus 31-én, Diana hercegné balesetekor Párizsban.

Paul Burrell, aki 18 éves kora óta a királyi család szolgálatában állt, később pedig Diana hercegné személyes komornyikjává vált, mérhetetlenül felháborodott a sorozat folytatásán.

A lakáj Diana hercegnét a haláláig szolgálta, és úgy gondolja, sok eseményt hamisan mutat be a film, ezért arra figyelmeztette a nézőket, hogy kezeljék fenntartásokkal a sorozatot, mert nem valósághűen mutatja be a történéseket.

A baleset megjelenítésével egyáltalán nem ért egyet: véleménye szerint ízléstelen, hogy megalkották ugyanazt a járművet, és leforgatták azt a jelenetet, ahogyan Diana hercegné meghalt. Ezt más módon is el lehetett volna mesélni, de leforgatni ezt a jelenetet helytelen volt.

Ez felkavaró és gusztustalan: nemcsak azok számára, akik ott voltak és közel álltak hozzá, hanem a nagyközönség számára is. Tudjuk, mi történt, nem szükséges megjeleníteni a sorozatban.

diana-hercegne-elle.hu
Forrás: Patrick Riviere / AFP

Kifejtette azt is, hogy nagyon reméli, hogy az alkotók jóindulattal fordultak Diana hercegné felé, és „jó színben tüntetik fel, mert nagyon jó ember volt”. Paul Burrell szerint sokan félreértették, de gyűlölné a gondolatot, ha a története olyasmivé változna, ami nem volt igaz.

via

Figyelem

Az általad megtekinteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek. Ha szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot!

Még nem múltam el 18 éves